Una jove dóna a llum enmig del carrer en la Nit de Nadal a València

Compartir:

Una dona de 35 anys es va posar de part enmig del carrer la passada Nit de Nadal, el 24 de desembre en el barri valencià del Cabanyal en el carrer Pare Antón Martín. El succés va ocórrer a les 23.40 hores, quan els policies van rebre l'avís d'alarma. Agents de la Policia Local de València, van adonar-se de la situació de la dona, a la qual no li donava temps a traslladar-se a un hospital. La dona va indicar als agents en personar-se allí que el bebé ja estava traient el cap, per la qual cosa els agents van sol·licitar l'assistència sanitària i en la mesura que podien van ajudar a la dona a donar a llum enmig del carrer. Quan va arribar una ambulància de la Unitat de Suport Vital Bàsic, finalment la van traslladar a ella i el nounat a l'Hospital Clínic de València.

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones