Un jove ebri provoca un accident i deixa en coma una xiqueta de deu anys a Ador

Compartir:

Una xiqueta de deu anys es troba ingressada en estat crític a l'Hospital La Fe de València després de patir un greu accident que va provocar un conductor ebri. Els fets van ocórrer el passat 24 de febrer en la localitat d'Ador, a la Safor.

  

  

En el cotxe viatjaven quatre persones. El jove que conduïa el vehicle, de 24 anys, acompanyat per la seua novia i les germanes de la seua parella. El conductor es dirigia en direcció Gandia, per la travessia de Palma i Ador, localitat on es va produir l'accident després de perdre el control del vehicle.

  

  

El jove circulava a 90 quilòmetres per hora i va invadir el carril contrari en un tram de la carretera i va ser en eixe moment quan va col·lidir amb altre vehicle segons ha informat Las Provincias.

EL MÉS LLEGIT

Quants diners has de tindre estalviat per a tindre una bona jubilació?

Estalviar per a la teua jubilació és una necessitat si vols mantindre el mateix nivell de vida, una vegada arribe la teua edat de retir

Més del 90% de les adopcions de gossos a Espanya són exitoses

Ni la raça ni l'edat són un impediment per a establir un vincle amb l'animal

Alfafar construirà la residència i el centre de dia de majors

L'ajuntament ha aprovat per unanimitat en el ple l'acceptació de la delegació de la Generalitat Valenciana per a construir la Residència i el Centre de Dia per a majors

Sanitat aprova una oferta d’empelo amb 10.000 noves places

Inclou 9.502 places estatutàries, 234 places de funcionaris de gestió sanitària i 151 places corresponents a l'OPE 2022