Un jove de quinze anys mata els seus pares i el germà de deu anys a Elx

Compartir:

Policia Nacional

Policia Nacional |

Un jove de quinze anys ha sigut detingut aquest divendres per la mort dels seus pares i el seu germà de deu anys. El triple assassinat hauria ocorregut aquest dimarts a la pedania de l’Algoda, al terme municipal d’Elx.

El jove ha estat convivint amb els cadàvers fins que aquest divendres confessà els crims a alguns familiars. Tot apunta que el jove els matà a tirs després de discutir per unes males notes que havia tret a l’institut. 

Segons les investigacions, la mare i el jove van mantindre una forta discussió i la mare va decidir llevar-li la wifi per haver suspés cinc assignatures i negar-se a ajudar en les tasques del camp familiar. 

El jove va agafar una escopeta i va matar d’un tir la mare. Després, també va tirotejar amb la mateixa arma el seu germà, de deu anys, i son pare. 

A hores d’ara, el presumpte assassí es troba detingut a la comissaria de la policia d’Elx, a l’espera de passar a disposició judicial.

EL MÉS LLEGIT

Crònica d’un aplec

David Casanova, Portaveu Units pel Poble-Compromís i Coordinador Decidim Comarques del Nord parla de la importància 'd'empoderar-nos com a societat amb la lluita pels drets del poble valencià'

Froilán en la batuda d’un ‘after’ on hi havia menors i cocaïna rosa

L'estiu passat, el fill de la infanta Elena es va veure involucrat en un tiroteig a Marbella; i al desembre, en una baralla amb navalles en el centre de Madrid

Judici contra un home acusat de pedofília i pornografia infantil

Hui comença el judici contra un home acusat de contactar en xarxes socials amb una menor de 14 anys per dir-li que volia ser el seu nóvio i sol·licitar-li fotos despullada i en actitud sexual

Un equip de rescat valencià ajudarà a la recerca de víctimes del terratrémol de Turquia i Síria

Com a conseqüència del terratrémol i posteriors rèpliques, es registren més de 2.900 morts i més de 13.500 ferits
CatalanSpanish