Un jove mor en quedar atrapat en un contenidor de roba en Arbúcies

Compartir:

Els serveis d’emergències han confirmat en la matinada d’este dissabte la defunció d’un jove de 22 anys de nacionalitat magrebí, en la zona de Arbúcies, en la comarca de La Selva, després que quedara atrapat amb el tancament d’un contenidor dels quals s’usen per a donar roba. Un veí de la localitat va trobar el cadáver quan tornaba a casa per la nit. L’home va observar dos cames que sobreeixien del contenidor alvoltant de les 4.30 i alertà a la policia.
Suposem que estava intentant agafar un poc de roba quan es va quedar atrapat accidentalment“, va declarar l’alcalde d’Arbúcies, Pere Garriga, que va qualificar els fets de “dramàtics“.

Va ocórrer en la matinada

Els fets es van produir al voltant de les 04.30 hores de la matinada d’este dissabte al carrer Arroyo de los Ángeles. Els Bombers van haver d’utilitzar una serra radial per a poder alliberar el cos del contenidor, que compta amb un sistema de seguretat per a evitar que es puga recollir la roba una vegada que esta ha estat dipositada. El contenidor, de la cooperativa Roba Amiga, va quedar precintat per la policia. L’Ajuntament no va aconseguir posar-se en contacte al llarg del dia d’ahir amb els responsables de la cooperativa, que compta amb un altre punt de recollida de roba usada al poble i amb uns 1.500 contenidors repartits per tot el territori català.

Anàlisi forense

Després d’activar la comitiva judicial i procedir-se a l’aixecament del cadàver, es va traslladar a les instal·lacions de l’Institut de Medicina Legal (IML) de Màlaga, situades en els baixos de la Ciutat de la Justícia, on els especialistes li practicaran l’autòpsia al cos. Els primers indicis apunten a una mort per asfíxia en quedar atrapat, però este aspecte haurà de ser confirmat per l’anàlisi dels forenses.

Què va ocórrer?

La hipòtesi policial és que el jove va morir asfixiat amb el tancament quan intentava agafar les peces dipositades pels ciutadans a l’interior del contenidor de roba, que pertany a Mare Coratge. Pel que sembla, el jove es trobava només i, després de pujar-se’n a una butaca per a accedir a la boca del dipòsit, hauria perdut peu i s’hauria produït la seua mort.

Empadronament

La víctima no estava empadronada a Arbúcies, però portava damunt un carnet de la biblioteca pública. Gràcies a este document se li ha pogut identificar de manera preliminar. El nom que apareix en este carnet és el de Said Oumimoun.
 

EL MÉS LLEGIT

L’horari habitual de Metrovalencia s’estendrà durant tot el dia fins a finals de juliol

Els serveis habituals del metro en les jornades laborables i cap de setmana s'allargaran fins al pròxim 24 de juliol

Marta Calvo: els investigadors descarten que el presumpte assassí l’esquarterara

Els especialistes en escenes del crim creuen “impossible” que l'acusat desmembrara el cos sense deixar petjades ni restes de productes químics

La Generalitat atorgarà 300 euros a uns 150.000 autònoms per a pal·liar la inflació

Estes ajudes seran compatibles amb els 200 euros anunciats pel Govern central, arriben com més prompte millor al col·lectiu

Els sanitaris es mobilitzen per a poder jubilar-se als 60 anys

El personal sanitari ja ha aconseguit més de 150.000 signatures que avalen aquesta petició, al·legant que, estan exposats a majors riscos de diversa naturalesa laboral