Una jove perd la vida en els ponts de Silva

Una jove perd la vida dels caure en els ponts de Silva
Una jove perd la vida dels caure en els ponts de Silva

Commoció en el municipi de Santa María de Guia. Una jove de 26 anys, natural del barri de San Roque i identificada amb les inicials A. M. P. M, va morir esta matinada després que es precipités el cotxe que conduïa per un vessant després d’eixir-se de la via en l’autovia GC-2, a l’altura dels ponts de Silva. Els bombers del Consorci van trigar diverses hores a recuperar el cos en trobar-se en una zona de difícil accés.

Accident a la matinada

L’accident va ocórrer entorn de les 00.42 hores quan el Centre Coordinador d’Emergències i Seguretat (Cecoes) va rebre una alerta en la qual s’indicava que un turisme s’havia sortit de la calçada pel marge dret de la citada via, en sentit nord, i havia caigut per un congost de més de 100 metres d’altura.

Guàrdia Civil, Policia Local, Bombers i Serveis Sanitaris

Al lloc es van desplaçar els agents de la Guàrdia Civil de Trànsit, els seus companys de la Policia Local de Santa María de Guia i els bombers del Consorci del parc de Gáldar, així com dos ambulàncies del Servei d’Urgències Canari (SUC), una d’elles medicalitzada i una altra de suport vital bàsic.

Bombers

Els bombers van aconseguir arribar fins al cotxe, que es trobava en un lloc de difícil accés. No obstant això, estes tasques es van realitzar a través de la platja del Rodamón en Sant Felip. Així, van confirmar la defunció de la seua única ocupant, una dona de 26 anys d’edat. Així mateix, van iniciar els treballs per a recuperar el cadàver que es van allargar durant diverses hores.

Guàrdia Civil de trànsit

La Guàrdia Civil de Trànsit, per part seua, van iniciar una recerca per a tractar de determinar les causes de l’accident que es va produir en un tram que compta amb barana de formigó.

Doble dol al municipi de Santa Maria de Guia

El municipi de Santa María de Guia ha rebut en els deu últims dies dos tràgiques notícies. A la mort d’esta jove s’uneix l’ocorreguda el passat 20 de juliol quan un xiquet de 3 anys natural de la ciutat del nord-oest de Gran Canària va morir quan es banyava en una de les piscines del Puertillo, en Arucas.