Un jove sofreix una agressió homòfoba en un pub d’Oviedo

Compartir:

Un jove ha sofert en la nit d’este divendres una agressió de caràcter homòfob en un local de l’Oviedo antic. L’agredit ha mostrat fotografies i un vídeo de les seues lesions en xarxes socials i afirma que tres desconeguts li van pegar mentre li deien “maricó de merda”.

El jove ha mostrat les imatges en el seu compte d’Instagram

En el seu compte d’Instagram, el jove ha mostrat imatges de les lesions que li han provocat al cap, així com fotografies de la roba que portava totalment tacada de sang. “És realment trist que en ple segle XXI no pugues estar ballant i passant-ho bé tranquil·lament amb les teues amigues i companyes de treball. És vergonyós que en comptes de seguir endavant la societat vaja retrocedint i que estes coses vagen en augment“, ha denunciat.

<

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin (@keevinrj)

>

El mateix local assegura que ja estan revisant les càmeres

Esta agressió ha ocorregut en un local anomenat Metropolis situat al Carrer Mon. El mateix local ha afirmat que ja es troben revisant les càmeres de seguretat per a trobar als responsables de l’agressió i s’ha posat a la disposició de la víctima i de la Policia. A més, han condemnat qualsevol mena de violència. “No tolerem ni consentirem actituds violentes ni discriminatòries en els nostres locals. Tota persona que sobrepasse estos límits serà expulsada i tindrà l’entrada prohibida a perpetuïtat en els nostres locals“, han afirmat.

Ni un pas enrere

El resultat de l’agressió homòfoba ha estat, tal com ha explicat i mostrat el jove en el seu compte, “6 punts i 3 grapes al cap més 4 en el clatell a causa dels cops de puny i el got que em van rebentar en el clatell“. També ha agraït tot el suport que ha rebut des que va ocórrer l’agressió i ha insistit que “no podem fer ni un pas enrere“, alertant sobre l’increment de casos d’agressions cap al col·lectiu LGTB.

Reaccions en xarxes socials

L’assumpte està sent objecte de diverses reaccions en xarxes socials. També el president del Govern d’Astúries, Adrián Barbón, ha estat dels primers a referir-se al succeït per a expressar la seua condemna.

“Un jove ha denunciat en les seues xarxes socials una agressió homòfoba a Oviedo, per la qual va haver d’acudir a l’hospital. Els discursos d’odi són responsables dels delictes d’odi. El meu total suport i solidaritat i la meua condemna rotunda per l’agressió. Astúries ha de dir BASTA”, ha escrit Barbón.

<

>
<

 

>

<

>

EL MÉS LLEGIT

Mor un treballador en esfondrar-se un depòsit a la Pobla de Farnals

El cos sense vida ha sigut trobat hores després de l'ensulsiada del depòsit

València incorpora 12 noves psicòlogues per al servici de Benestar i Integració

Al mes de juliol l’Ajuntament haurà proveït totes les places de psicòleg previstes per a 2021/2022

S’ha acabat lo bo

El cap de setmana encara que dissabte encara tindrem núvols baixos a la costa acabarà sent assolellat i més calorós

Mata a tirs a una empleada per posar “massa maionesa” en el seu entrepà

L'home "va entrar en el restaurant, va demanar un entrepà però no li va agradar i va canalitzar la seua ira contra dos de les empleades"