Una jove denuncia un cas de submissió química en el FIB

Compartir:

Una jove de Dénia denuncia que va notar com li clavaven una agulla al braç mentre estava en el Festival Internacional de Benicàssim (FIB).

Una jove de Dénia denuncia que va notar com li clavaven una agulla al braç mentre estava en el Festival Internacional de Benicàssim (FIB).

L’augment dels casos d’agressions sexuals per submissió química a Espanya és una realitat a mesura que passen els dies.

Les forces de seguretat ja investiguen més de cinquanta possibles denúncies de dones que asseguren haver rebut punxades en locals d’oci o en festivals d’almenys huit comunitats autònomes i s’ha destapat el primer cas a la Comunitat Valenciana.

Segons avança el diari Levante-EMV, la jove va notar com li clavaven una agulla al braç mentre estava amb un grup d’amics en el FIB. Denuncia que un grup de cinc xics va passar pel seu costat i li fregaren el muscle, va notar la punxada, però afortunadament els suposats agressors desaparegueren poc després.

EL MÉS LLEGIT

Espanya continuarà mantenint la màscara obligatòria en el transport públic

Darias també ha recordat que, amb l'arribada de l'hivern i la baixada de les temperatures, és important continuar cuidant-se, ja que és època d'increment important de virus respiratoris, grip o bronquiolitis.

77.000 firmes demanen una Comunitat ‘lliure de xiquets caçadors’

La normativa autonòmica permet acompanyar caceres des de qualsevol edat i portar armes des dels 14 anys

Militars sortegen a una prostituta amb motiu de la Puríssima

Alguns efectius van compartir mitjançant un xat privat imatges de la dona i els serveis que oferia, acompanyats de missatges masclistes i vexatoris

La licitació per demolir l’antiga Fe entra in extremis el 2022

L'oposició qüestiona els 'set anys perduts' i Catalá recorda que la primera decisió del Govern de Puig 'va ser paralitzar este projecte'