El jutge deixa en llibertat a Diego ‘El Cigala’ al no apreciar risc de fugida

Compartir:

El jutjat de Violència sobre la Dona número 7 de Madrid ha acordat la llibertat per al ‘cantaor’ Diego ‘El Cigala’, detingut el dimecres per la Policia Nacional per presumptes maltractaments continuats, ja que no aprecia risc de fugida, i s’ha inhibit en favor del Jutjat de Jerez de la Frontera, on resideix la presumpta víctima que li ha denunciat.

Segons informa el Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSJM), a l’artista se li investiga per la presumpta comissió d’un delicte de maltractaments continuats.

Així mateix, a Madrid no s’han adoptat mesures cautelars sobre l’artista, ja que, d’haver-les, s’estan tramitant en el jutjat de Jerez, òrgan competent en ser allí on es troba el domicili de la presumpta víctima i on es tramita el procediment. Per tot això, el jutjat de Madrid s’ha inhibit de l’actuat a este òrgan judicial.

L’arrest de Diego Ramón Jiménez Salazar, de 52 anys, es va produir entorn de les deu de la nit d’este dimecres a l’hotel Catalonia Atocha de Madrid, i ha passat la nit en la comissaria de la Policia Nacional del districte Centre de la capital, situada al carrer de Leganitos.

Unes dependències que ha abandonat poc després de les onze del matí, envoltat d’agents, tapant les esposes amb una dessuadora i alçant lleugerament el cap per a mirar a les càmeres de televisió.

 

En tràmits de separació, la seua dona denuncia una violència continuada al llarg dels anys

 

La parella de ‘El Cigala’ va realitzar un relat bastant detallat, contant que quasi des del principi de la relació  l’havia maltractada de manera física i psíquica, si bé cap dels episodis que va patir li va exigir assistència sanitària o hospitalització.

La dona ha reconegut que es trobava en tràmits de separació amb el músic. Esta qüestió ha recaigut en el Jutjat de Violència contra la Dona Número 7 de Madrid. Per part seua, la Policia s’ha limitat a adjuntar les diligències que es van obrir este dimecres amb la denúncia de la dona i la compareixença dels agents que el van detindre.

EL MÉS LLEGIT

Troben unes restes òssies cremades a Gestalgar

La Guàrdia Civil ha obert una investigació després de la troballa ahir d'unes restes òssies que van aparéixer cremats en una foguera de Gestalgar

Pepe Navarro es posa en contacte amb el seu fill Alejandro Reyes

El fill d'Ivonne va reconéixer no voler l'herència del periodista i aquest contesta: "M'oferisc al fet que anem plegats a un notari"

L’horari habitual de Metrovalencia s’estendrà durant tot el dia fins a finals de juliol

Els serveis habituals del metro en les jornades laborables i cap de setmana s'allargaran fins al pròxim 24 de juliol

Marta Calvo: els investigadors descarten que el presumpte assassí l’esquarterara

Els especialistes en escenes del crim creuen “impossible” que l'acusat desmembrara el cos sense deixar petjades ni restes de productes químics