La jutgessa acorda la presó per a l’advocat acusat d’assassinar a la seua parella sentimental a València

Compartir:

La titular del Jutjat de Violència sobre la Dona número dos de València sobre la Dona número 2 de València, que està en funcions de guàrdia, ha rebut avui a este detingut i ha acordat el seu ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança per un delicte d’assassinat, sense perjudici d’ulterior qualificació.

Detingut per assassinar a la seua parella

Alberto L. H., és l’advocat de 35 anys detingut per l’assassinat de la seua parella, Cristina B. M., de 30, després de prendre-li declaració en el centre hospitalari on roman ingressat. La comissió judicial s’ha desplaçat este matí fins a l’Hospital Doctor Peset per a interrogar al presumpte assassí masclista, qui va sofrir lesions en caure pel celobert quan tractava de fugir de l’habitatge del carrer Conde d’Altea després de matar presumptament a ganivetades a la seua companya sentimental divendres passat.

La causa continuarà sent instruïda pel Jutjat de Violència sobre la Dona número 1 de València, que és la que estava de guàrdia quan van succeir els fets.

No hi havien denuncies prèvies

No hi havia denúncies prèvies de Cristina B. M. contra Alberto L. H., l’advocat i professor universitari de 35 anys acusat d’acoltellar-la fins a la mort en la matinada del divendres en el seu pis del carrer Conde d’Altea de València i emmascarar després el crim tractant de fugir pel pati interior de la finca, però això no indica que no hi hagués violència i maltractament abans de l’assassinat. De fet, la major part de les víctimes de violència masclista assassinades no havien denunciat mai al seu agressor.

Un acte masclista

La Policia i la jutgessa, per tant, tenen clar que la motivació d’este crim és, sens dubte, masclista. No obstant això, els agents del grup d’Homicidis i la jutgessa de Violència sobre la Dona número 1 de València tracten d’aclarir quin va ser el detonant últim, l’excusa homicida.

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...