Keanu Reeves és el convidat il·lustre d’este any al Mundial de Motociclisme de Xest

Compartir:

Com cada any, el Gran Premi de Motociclisme de Xest que se celebra este cap de setmana congrega a milers de persones, i també a una celebritat que visita en exclusiva el circuit. En este cas ha sigut el famós actor canadenc Keanu Reeves, un dels convidats d'honor. Reeves no ha volgut perdre's l'ocasió de disfrutar d'este gran premi de motociclisme i ha vist els entrenaments oficials este migdia. L'actor és un gran aficionat al motociclisme i no ha passat desapercebut i s'ha fet fotos amb molts aficionats i part de l'equip del gran premi.

 

 

 

 

EL MÉS LLEGIT

Pedro Sánchez avança les eleccions generals al 23 de juliol

El president del Govern ha anunciat hui que dissol les Corts Generals i convoca les eleccions generals per al 23 de juliol.

Mazón s’alça amb la Generalitat, però necessitarà Vox per governar

El Partit Popular aconsegueix doblegar els resultats dels comicis de 2019 i arrabassar al Botànic el Consell després de huit anys al capdavant

Català recupera l’Alcaldia de València

El Partit Popular ha guanyat les eleccions a la capital del Túria amb 13 regidors, però serà necessari els 4 regidors de Vox per governar el cap i casal

Eleccions Municipals 2023: Com consultar els resultats del 28 de maig

Descobreix els resultats de les eleccions municipals 2023. Guia per verificar els resultats oficials i entendre el seu impacte en la teva vida quotidiana.