L’Ajuntament d’Alzira es fa càrrec dels costos del soterrament de la xiqueta assassinada pel seu pare

Compartir:

Diumenge passat a Alzira, una xiqueta de dos anys era degollada pel seu pare, el qual posteriorment va intentar suïcidar-se llançant-se des del segon pis. Des d'un primer moment, l'àrea de Serveis Socials es va posar en contacte amb els afectats per a brindar la seua ajuda mentre prossegueix la investigació del cas.

D'esta manera, el Consistori ha volgut mostrar el seu suport a la família i especialment a la mare, que com explica la regidora de Serveis Socials Marina Mir al 'Diario Información': «està destrossada. Són moments molt difícils. Per açò ens vam posar ràpidament al seu costat amb l'objectiu de fer més lleuger el seu dolor». La regidora també argumentava que «en l'ajuntament disposem d'una partida especial per a este tipus de casos i, en esta ocasió, l'anem a fer efectiva». 

En eixe sentit, la tia de la xiqueta va expressar a l'alcalde, durant la concentració duta a terme el dilluns per a condemnar l'assassinat de la xicoteta de dos anys, el seu agraïment per l'ajuda oferida pel Consistori des que es van conéixer els fets. Les restes mortals de la xiqueta van arribar a l'una i quart de la vesprada d'ahir al tanatori 'Santos Patronos' d'Alzira.

EL MÉS LLEGIT

Sanitat investiga un segon cas de pigota del mico, aquesta vegada a València

Aquest cas de pigota del mico (monkeypox) no es tractaria d'un cas importat com el que s'investiga a Castelló

Puig sobre Burjassot: ‘No es pot confondre a les víctimes amb els botxins’

El President ha parlat de consternació sobre el cas de la presumpta agressió de les menors i els víctors amb els quals els acusats van eixir de la presó

Espanya, el país més afectat per la pigota del mico

Encapçala la llista de països afectats, amb 40 positius confirmats i 55 casos en estudi. Madrid és la comunitat que acumula la gran majoria dels contagis

Publiquen l’actualització de la borsa de treball per a institucions sanitàries

S'han valorat les 35.233 sol·licituds presentades des del 2 de desembre fins al 31 de març de 2022