L’alcaldessa de Torres Torres ferida per un camió sense conductor

L'alcaldessa de Torres Torres ferida per un camió sense conductor
L'alcaldessa de Torres Torres ferida per un camió sense conductor

Amparo Bolós, l’alcaldessa de Torres,Torres, ha tingut un accident on ha resultat ferida lleu este dimarts mentre conduïa el seu cotxe per la localitat. Tot ha ocorregut en l’entrada principal quan, de sobte, un camió ha començat a avançar marxa enrere i de sobte s’ha abalançat sobre el seu vehicle. «Jo no cap a més que xiular i fins i tot he apartat el meu cotxe a un costat, però, al final, m’he adonat que el xoc era inevitable i m’he preparat per al cop», segons ha recollit el diari Levante-EMV de la mateixa alcaldessa.

Res feia predir el final

Bolós no s’esperava este final, ja que res semblava predir el que anava a succeir, segons l’alcaldessa de Torres Torres, en veure avançar el camió cap a on estava, Bolós no va arribar a pensar el que finalment havia ocorregut: Que el vehicle anava sense conductor perquè havia estat aparcat sense el fre de mà o bé que este havia fallat. «Jo sempre ho deixe amb una marxa posada, més el fre de mà, però l’amo del camió o no el va fer o li va fallar, perquè quan li hem trobat no ens ha sabut dir», apuntava després d’admetre que havia estat «un bon esglai» i recalcar que tot ha ocorregut en una avinguda «sense un pendent pronunciat».

Traslladaren a l’alcaldessa a l’hospital

Després de l’ocorregut, fins al lloc va acudir una patrulla de la Guàrdia Civil d’Estivella i ja es va poder localitzar a l’amo del camió. L’alcaldessa va ser portada a l’hospital per un familiar i li van diagnosticar una contractura cervical que li deixarà diversos dies sense poder anar al seu treball, encara que sembla que la seua intenció és continuar atenent l’alcaldia des de casa.