L’armera de la pel·lícula d’Alec Baldwin va admetre no saber si estava preparada per començar el rodatge

Compartir:

Després que Alec Baldwin matara a una companya durant el rodatge d’una pel·lícula continua la investigació. Els investigadors tenen posat el focus sobre Hannah Gutiérrez-Reed. És la mestra artera de la pel·lícula ‘Rust’ amb 24 anys.

No estaba segura

Li espantava carregar les pistoles durant el rodatge, així ho va confirmar Hannah Gutiérrez-Reed, en una entrevista setmanes abans de la tragèdia. Explicava que, per a superar les seues pors, va haver de recórrer als consells del seu pare, un dels millors especialistes de Hollywood.

<

>

La pistola fatídica

Dijous passat, Hannah Gutiérrez-Reed va col·locar tres pistoles en l’exterior del set. Una d’elles va ser lliurada a Alec Baldwin pel primer ajudant de direcció, Dave Halls, sense saber que estava carregada amb bales reals.

No estaba segura d’estar preparada

L’armera va admetre que no estava segura d’estar llesta per al treball. “Quasi no vaig acceptar el treball perquè no estava segura d’estar llesta, però en fer-ho, va ser molt bé“, va assenyalar en el ‘Daily Mail’.

Este rodatge ha tingut problemes des del seu començament

Els problemes han acompanyat este rodatge des del principi. Les llargues jornades de treball s’unien a les queixes pels retards en el cobrament de salaris o per la falta de seguretat.

Sis tècnics abandonaren els seus llocs de treball

Poques hores abans de la tragèdia ocorreguda durant el rodatge, sis tècnics van abandonar el projecte quan precisament les armes es van disparar per accident en almenys dos ocasions.

Va matar a la directora de fotografia

L’actor Alec Baldwin va matar accidentalment a la directora de fotografia Halyna Hutchins, de 42 anys, i va ferir al director de la pel·lícula que estava rodant, Joel Souza, de 48 anys.

No se sabia que l’arma estava carregada amb armes reals

Pel que sembla, l’arma era una arma de salva que no sabia que estava carregada i que finalment va resultar estar-ho amb bales reals. El succés va ocórrer als Estats Units, en el ranxo de Bonança Creek, on s’estaven gravant algunes escenes del western ‘Rust‘.

Alec Baldwin

L’actor estava desfet i el mateix dia va publicar estos textos en el seu conter de Twitter.

No hi ha paraules per a transmetre la meua commoció i tristesa pel tràgic accident que es va cobrar la vida de Halyna Hutchins, esposa, mare i col·lega nostra profundament admirada. Estic cooperant plenament amb la recerca policial per a abordar com va ocórrer esta tragèdia i

 

<

>

Estic en contacte amb el seu espòs, oferint-li el meu suport a ell i a la seua família. El meu cor està trencat pel seu espòs, el seu fill i tots els que van conéixer i van estimar a Halyna“.

<

>

 

EL MÉS LLEGIT

El 20% de la Síndrome de Mort Sobtada del Lactant té un origen genètic

La Síndrome de Mort Sobtada del Lactant (SIDS) afecta aproximadament a un de cada 1.000 naixements

Aquests són els medicaments que mai has de consumir de manera conjunta

La combinació de medicaments amb ibuprofén pot danyar-te els renyons de manera permanent

Trucs per a saber quan espien el teu mòbil i què fer per a evitar-lo

Els hackers no tenen cap mirament a l'hora de sostraure les teues dades

Els antivacunes no eren coneguts per la meitat dels espanyols abans de la pandèmia

La implantació de microxips amb les vacunes és la faula que els ciutadans han trobat amb més freqüència en l'últim any