L’assassí de Llíria li va propinar catorze gabinetades al pit i quatre colps al cap amb un martell a la víctima de 56 anys

Compartir:

La nit del divendres un home mort va ser trobat a les portes de la seua casa per un veí del municipi de Llíria. Durant tot el cap de setmana han anat apareixent peces que conformen este tràgic trencaclosques. Ahir, dissabte 2 de desembre, l'autor de l'assassinat Araldo F., italià de 57 anys va ser detingut com a presumpte autor de la mort de Juan Bautista Palacios, exjugador d'handbol de 56 anys. 

 

El tràgic succés va ser així 

Hui diumenge 3 de desembre, tal com avança 'Levante' ha eixit a la llum com es va cometre este homicidi. Araldo va propinar un total de catorze ganivetades al pit i quatre colps al cap amb un martell. Com a conseqüència el cervell de la víctima va quedar totalment destrossat. A més a més, l'assassí ni tan sols es va molestar en ocultar el cos o netejar les taques de sang propagades pel carrer. 

L'autor de l'assassinat

Poc després de ser detingut vora la una de la matinada va ser conduït de nou a la seua casa juntament amb un advocat d'ofici per a practicar el registre ordenat pel jutge d'Instrucció número 1 de Llíria en funcions de guàrdia. Va ser en eixe precís moment quan els agents d'Homicidis i del laboratori de criminalística de la Comandància de València trobaren el gabinet i el martell utilitzats en l'homicidi. A més a més, foren aïllades restes de sang, possiblement de la víctima encara que caldrà esperar a l'anàlisi d'ADN en punts determinants de la vida.

  

 

Les primeres hipòtesis sobre les raons que motivaren este crim segons el citat mitjà seria l'enemistat que unia des de feia temps a la víctima i a l'assassí. A més els dos havien protagonitzat enfrontaments i s'havien imposat denúncies mútuament però cap d'elles era recent.

  

 

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...