L’incendi en un apartament de Benicàssim se salda amb dos persones ferides

L'incendi en un apartament de Benicàssim se salda amb dos persones ferides
L'incendi en un apartament de Benicàssim se salda amb dos persones ferides

Els bombers del Consorci Provincial de Castelló i de l’Ajuntament de Castelló han fet front a un virulent incendi que s’ha produït en la sisena planta d’un edifici d’habitatges de Benicàssim, en el qual es trobaven persones a l’interior.

La matinada del dissabte al diumenge

L’avís del foc s’ha produït a les 2.40 hores de la matinada del dissabte al diumenge i afectava a tot una planta d’un edifici d’apartaments situat en el número 74 de l’avinguda Barcelona de la localitat costanera. A la seua arribada al lloc de l’incendi, els bombers del Consorci Provincial de Castelló es van trobar amb un foc plenament desenvolupat i que afectava totalment un habitatge del sisé pis.

<

>

Desallotjaren tot l’edifici

Els efectius de la Policia Local de Benicàssim i de la Guàrdia Civil desallotjaren tot l’edifici. Entre les persones afectades es trobaven dos persones, un home i una dona, ocupants del pis sinistrat i que van ser traslladats a l’Hospital General de Castelló a causa de les ferides que presentaven. De moment es desconeix l’abast de les seues ferides i el seu estat. Les dos persones van ser ateses prèviament per personal del SAMU.

<

>

El seté pis també es va veure afectat

La força de les flames va afectar també el seté pis de l’edifici. Tant en esta planta com en les superiors s’havien quedat atrapades un total de vuit persones que van ser rescatades pels bombers, que van establir dos grups de treball, un dedicat expressament al rescat i un altre centrat en extingir el foc, la qual cosa es va aconseguir al voltant de les 6.30 del matí d’este diumenge.

r<

>

En l’extinció han intervingut quatre dotacions de bombers del Consorci dels parcs de Plana Alta, Baix Maestrat i Plana Baixa i una dotació sol·licitada de reforç de bombers de l’Ajuntament de Castelló.

<

>