En llibertat, els menors detinguts per la presumpta violació grupal de Vila-real

Compartir:

Pel que sembla la decisió la va adoptar el diumenge el jutjat de guàrdia de Castelló, en substitució del jutjat de menors, segons han informat els serveis informatius d'À Punt


El jutjat de guàrdia de Castelló ha decretat, a petició de la Fiscalia de Menors, la posada en llibertat amb mesures cautelars d’allunyament i prohibició de comunicació amb la víctima, dels tres menors detinguts per, presumptament, haver violat una jove de 18 anys el divendres passat a Vila-real, segons indica À punt, en els seus serveis informatius citant a fonts judicials.

Pel que sembla, la decisió final la va adoptar el diumenge, el jutjat de guàrdia de Castelló en substitució del jutjat de menors de Vila-real, per ser cap de setmana, segons les fonts citades. Encara que la informació dels fets denunciats no es va fer pública fins a aquest dilluns una vegada es van produir les detencions.

Així doncs, la policia va informar de la detenció, per una possible violació en grup a una xica de 18 anys, de quatre menors, però les fonts citades han precisat que només tres passaren a la disposició de la Fiscalia corresponent.

EL MÉS LLEGIT

Una dona es ‘casa’ amb un ninot de drap i tenen un fill: ‘Estic molt enamorada’

La dona va celebrar una boda amb 250 convidats i més tard un 'part' a la seua casa amb infermera i metge

Mor un conductor d’autobús atropellat pel seu propi vehicle

La víctima s'ha baixat en detectar una avaria en l'autobús que ha acabat atropellant-li

María del Monte presenta a la seua nóvia durant l’Orgull de Sevilla 2022

"He intentat protegir-la des de fa 23 anys", va declarar la cantant durant el pregó

Tornen a pujar considerablement els morts per coronavirus en la Comunitat

Sanitat ha notificat 20 morts per coronavirus des de l'última actualització, entre els quals cal destacar un jove de 36 anys