En llibertat un home que va atropellar a una dona quan creuava un pas de vianants i se’n va anar sense auxiliar-la

Compartir:

Agents de la Policia Nacional van detindre ahir al matí a València a un home de 71 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes de lesions i omissió del deure socórrec, després de pel que sembla colpejar amb el seu cotxe a una dona que creuava un pas de vianants i marxar-se del lloc sense auxiliar-la. La víctima una dona de 77 anys va ser atesa per una parella que passava pel lloc i posteriorment en un hospital de València.

 

  

  

Les recerques es van iniciar el 20 de febrer en tenir coneixement els policies que una dona pel que sembla havia sigut atropellada per un cotxe en un carrer del districte d'Exposició de València i el conductor d'aquest s'havia marxat sense auxiliar-la.

 

 

  

Durant les recerques els agents van esbrinar que quan la víctima estava creuant un pas de vianants, un cotxe li havia colpejat i tirat al sòl. El conductor va parar, va obrir la porta, i sense baixar-se li va preguntar com es trobava, moment en què la dona li va recriminar la seua actitud, per la qual cosa aquest va tancar la porta i va continuar la seua marxa.

  

  

 

EL MÉS LLEGIT

Els espanyols practiquen sexe 2,5 vegades per setmana

El Top 5 provincial ho ocupen Salamanca, Orense, Àvila, Zamora i Sòria, on se superen les tres relacions setmanals

Mor un xiquet de 5 anys a la platja de Canet d’en Berenguer

La mare del xiquet es trobava amb ell i un germà més petit, quan de sobte, ha perdut de vista la criatura.

OCU presenta demanda col·lectiva contra Apple

Concretament la demanda és per pràctiques comercials enganyoses en nom de més de 400.000 afectats per obsolescència programada en gamma iPhone 6

95 dies d’espera a l’abril per a una intervenció quirúrgica en la Comunitat 

Disminueix el nombre de pacients pendents d'una operació als hospitals de la Comunitat Valenciana