L’ONCE deixa 525.000€ a Sagunt i Castelló

Compartir:

El cupó de l'ONCE ha repartit 315.000 euros en l'Hospital Provincial de Castelló i altres 210.000 euros a Sagunt, en un lloc proper a un quiosc l'Avinguda Hispanitat. És a dir, un total de 525.000 euros, segons ha informat l'entitat en un comunicat. 

Concepción Jiménez Salines, de 42 anys, ha sigut l'encarregada de repartir en el sorteig d'ahir, 20 de febrer, el premi major en l'Hospital Provincial de Castelló, per un import de 315.000 euros.

Així mateix, el sorteig d'aquest dimarts va repartir la sort a Sagunt, a través de la venedora Elena de la Font Muñoz, discapacitada física, que va vendre sis cupons premiats a les cinc xifres, per un import de 210.000 euros en el seu lloc de venda situat en un kiosco en l'Avinguda Hispanitat, 28. "És una alegria molt gran seguir repartint premis ja que és la quarta vegada en els últims 10 anys que repartisc un premi major", ha declarat Elena, que treballa en ONZE des de fa 17 anys. 

  

 

EL MÉS LLEGIT

Els espanyols practiquen sexe 2,5 vegades per setmana

El Top 5 provincial ho ocupen Salamanca, Orense, Àvila, Zamora i Sòria, on se superen les tres relacions setmanals

Mor un xiquet de 5 anys a la platja de Canet d’en Berenguer

La mare del xiquet es trobava amb ell i un germà més petit, quan de sobte, ha perdut de vista la criatura.

OCU presenta demanda col·lectiva contra Apple

Concretament la demanda és per pràctiques comercials enganyoses en nom de més de 400.000 afectats per obsolescència programada en gamma iPhone 6

95 dies d’espera a l’abril per a una intervenció quirúrgica en la Comunitat 

Disminueix el nombre de pacients pendents d'una operació als hospitals de la Comunitat Valenciana