L’actor Luis Lorenzo i la seua parella ‘S’enfronten a penes de fins a 25 anys de presó’

Compartir:

Els veïns de la dona han enviat uns “esclaridors àudios” sobre la relació dels acusats i l'anciana

‘Sálvame’ ha aconseguit uns àudios inèdits que van gravar els veïns de la tia d’Arancha Palomino, dona de l’actor Luis Lorenzo, arrestats pel presumpte assassinat a la tia d’ella per enverinament. Els únics que han pogut escoltar les proves han sigut els col·laboradors, les presentadores i l’advocada Montse Suárez.

Tenim en el nostre poder uns àudios inèdits, completament colpidors. En ells s’escolta a Arancha cridant a la seua tia per un assumpte de diners i que en la conversa també intervé Luis”, ha explicat Adela, que al costat de Terelu Campos han sigut les primeres a poder escoltar-los.

Lydia Lozano ha sigut la següent a posar-se els cascos per a poder sentir aquest àudio i ha fet la seua primera impressió: “M’he quedat impactada, no solament pels crits, sinó perquè estan tota l’estona parlant de diners, tirant-se en cara quantitats, és increïble, ací es veu que no hi havia una bona relació”.

Montse Suárez els escolta i decideix acudir a la Guàrdia Civil per a entregar-ho

L’advocada Montse Suárez, present en plató, ha volgut escoltar els àudios per a valorar el que s’ha de fer amb ells, com a programa i com a ciutadans: “Cal portar-ho, es veu a una dona en una indefensió emocionalment molt baixa, hi ha un colp en la taula, hi ha una elevació de to bastant incisiva, hi ha una humiliació i vexació que podria donar pistes”. I afig: “Hi ha uns retrets, és curiós, perquè a vegades el botxí es fa víctima per a obtindre un resultat”.

L’advocada ha assegurat que es va a la Guàrdia Civil per a presentar aquest àudio: “És molt important la data en la qual es grava, el context és important, em vaig cap allà”. El programa ha preparat un cotxe i un pendrive perquè Montse puga mostrar a la policia aquest àudio gravat pels veïns.

Futur judicial parella

L’advocada Montse Suárez ha explicat en ‘Sálvame’, que “estem davant un assassinat agreujat perquè hi ha traïdoria i un mòbil econòmic. S’enfronten a penes de fins a 25 anys de presó”. Sobre l’enverinament recalca que el mèdic forense ha determinat que la mort ha sigut violenta/homicida i que “l’enverinament ha sigut en dates eminentment pròximes a la mort”. El jutge estarà interessat a saber si hi ha hagut maltractament psicològic, diu Montse, ja que, “seria una premeditació de l’acció posterior”.

Tots es pregunten per què no es troba a la presó preventiva davant les proves existents. L’advocada recalca que no és tan fàcil que algú ingresse a la presó, “es pot decretar aqueixa presó quan hi ha risc de fugida o quan hi ha risc de destrucció de proves. Aquesta jutge ho ha fet perfecte, ha retingut els diners perquè no els adjudiquen l’herència i ha entrat en el domicili a recaptar uns pots estranyíssim”.

Primeres declaracions de Luis Lorenzo i Arancha

Luis Lorenzo i Arancha es pronuncien sobre el succés que els incrimina en la mort d’una octogenària, tia d’ella. Tots dos defensen la seua innocència i es comprometen a col·laborar en tot moment amb la justícia.

Les càmeres capten en ple carrer a l’actor i Luis Lorenzo no tenen cap problema a prestar unes declaracions: “Tant la meua dona com jo, som completament innocents, confiem plenament en el treball que està realitzant la justícia i demane respecte a tots els mitjans per un dret constitucional que és la presumpció d’innocència“.

Estic absolutament convençut que això quedarà aclarit i l’única cosa que desitge és que se solucione al més prompte possible“, matisa l’actor. D’altra banda, Luis Lorenzo vol buidar qualsevol tipus de dubte: “Qualsevol mesura que siga necessària per a aclarir tot això, es prendrà“.

Arancha, dona de Luis Lorenzo: “Hi havia una persona que cuidava 24 hores de la meua tia

La dona de Luis Lorenzo apareix davant les càmeres i es mostra visiblement emocionada en parlar del polèmic cas: “Quan eres innocent i et veus en una situació així, com pots estar?“. Després, Arancha afig de manera categòrica: “Tot el que s’està filtrant mediàticament és fals, s’acreditarà documentalment, apel·le a la presumpció d’innocència

Confie plenament en la justícia i la meua única intenció és prestar la màxima col·laboració per a esclarir aquesta situació com més prompte millor“, diu la dona de Luis Lorenzo. Finalment, sobre la mort del seu familiar, Arancha acaba sentenciant: “El meu marit i jo tenim la consciència absolutament tranquil·la, hi havia una persona encarregada de la cura de la meua tia, contractada 24 hores per si ocorreguera alguna cosa“.

EL MÉS LLEGIT

Crònica d’un aplec

David Casanova, Portaveu Units pel Poble-Compromís i Coordinador Decidim Comarques del Nord parla de la importància 'd'empoderar-nos com a societat amb la lluita pels drets del poble valencià'

Froilán en la batuda d’un ‘after’ on hi havia menors i cocaïna rosa

L'estiu passat, el fill de la infanta Elena es va veure involucrat en un tiroteig a Marbella; i al desembre, en una baralla amb navalles en el centre de Madrid

Judici contra un home acusat de pedofília i pornografia infantil

Hui comença el judici contra un home acusat de contactar en xarxes socials amb una menor de 14 anys per dir-li que volia ser el seu nóvio i sol·licitar-li fotos despullada i en actitud sexual

Un equip de rescat valencià ajudarà a la recerca de víctimes del terratrémol de Turquia i Síria

Com a conseqüència del terratrémol i posteriors rèpliques, es registren més de 2.900 morts i més de 13.500 ferits
CatalanSpanish