La Marina de València obrirà al públic un nou tram del passeig en la dàrsena interior

Compartir:

Com informa 'Valencia Plaza', La Marina de València obrirà al públic un nou tram del passeig en la dàrsena interior. El pròxim 11 de desembre està previst l'inici dels treballs per a la retirada de les tanques que limiten l'accés del públic davant les bases dels antics equips de regates de França i Nova Zelanda, segons ha informat l'entitat en un comunicat.

 

Situades en la zona sud, al costat de l'edifici de l'antiga estació marítima, les dos seus van acollir als equips Areva Challenge (base 5) i Team New Zealand, (base 6) respectivament, durant la celebració de l'última Copa Amèrica, en 2007. La mesura obri el passeig, situat al voltant del cantil de la dàrsena, generant d'esta forma un nou espai de qualitat per a la ciutat. En l'actualitat, La Marina de València ultima la preparació dels treballs que va  permetre recórrer el recinte, sense obstacles, des de l'edifici de Varadero a l'antiga base 4, situada enfront de l'Embull 4. A més, la zona es va a dotar de mobiliari urbà perquè el nou espai es convertisca en un reclam que atraga a l'antic port tant a la ciutadania com a visitants.

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...