La Marina de València obrirà al públic un nou tram del passeig en la dàrsena interior

Compartir:

Com informa 'Valencia Plaza', La Marina de València obrirà al públic un nou tram del passeig en la dàrsena interior. El pròxim 11 de desembre està previst l'inici dels treballs per a la retirada de les tanques que limiten l'accés del públic davant les bases dels antics equips de regates de França i Nova Zelanda, segons ha informat l'entitat en un comunicat.

 

Situades en la zona sud, al costat de l'edifici de l'antiga estació marítima, les dos seus van acollir als equips Areva Challenge (base 5) i Team New Zealand, (base 6) respectivament, durant la celebració de l'última Copa Amèrica, en 2007. La mesura obri el passeig, situat al voltant del cantil de la dàrsena, generant d'esta forma un nou espai de qualitat per a la ciutat. En l'actualitat, La Marina de València ultima la preparació dels treballs que va  permetre recórrer el recinte, sense obstacles, des de l'edifici de Varadero a l'antiga base 4, situada enfront de l'Embull 4. A més, la zona es va a dotar de mobiliari urbà perquè el nou espai es convertisca en un reclam que atraga a l'antic port tant a la ciutadania com a visitants.

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones