Un menor de 15 anys posa fi a la vida de la seua família i comparteix les fotos en internet

Compartir:

Un adolescent de tan sols 15 anys ha assassinat a tots els membres de la seua família (pares i germana) i després va publicar la foto dels seus cadàvers en les xarxes socials abans de llevar-se la vida, segons han informat les autoritats locals. Ha succeït a Texas, els Estats Units.

Amenaces d’un tiroteig

Segons avança el mitjà ‘TooFab’, el dimecres a la nit, la policia va ser alertada sobre amenaces d’un tiroteig a l’escola. Diverses persones van informar que un individu havia pujat imatges a l’app de missatgeria ‘Discord’ de membres de la família que deia haver matat. També va afirmar que anava a continuar la matança en una escola pròxima.

Els investigadors van localitzar ràpidament al sospitós

Els agents dels Estats Units de seguida van localitzar al subjecte, William Quinze Colburn III, de 15 anys, en un aparcament en el comtat de Sant Patrici, just després de la 1 de la matinada del dijous.

Els agents de policia li van dir al jove que sortís de l’aparcament, però ell va fer cas omís. “Els agents van sentir un sol tret i el soroll sord d’una persona caient a terra. Es va ingressar a la caravana i immediatament es va descobrir l’escena gràfica compartida en les xarxes socials“, va dir la policia.

El jove de 15 anys volia seguir amb la matança en una escola

Quan van entrar a la caravana es van trobar amb quatre cadàvers, el del xiquet, que s’havia suïcidat, i el d’altres tres persones que van ser identificades com el pare del tirador, William Quinze Colburn Jr., de 63 anys; la seua mare de 53 anys Jana Colburn i la seua germana petita Emma Colburn, de 13 anys, a les quals hauria assassinat.

Finalment, però encara més important, apreciem el lloc web de les xarxes socials i els altres joves dins del grup on es va fer l’amenaça. Si no hagués estat per la seua ràpida acció i continu suport, bé podríem haver estat treballant en un esdeveniment encara més tràgic este matí“, va explicar la Policia sobre el succeït a Texas.

Advertiment

El menor havia advertit que continuaria la seua escalada mortal en una escola, però els investigadors no tenien proves d’on podria haver actuat el jove de 15 anys.

EL MÉS LLEGIT

Intervinguts en el port de València 5,5 tones de cocaïna

Es tracta de la major aprehensió de cocaïna a Espanya des de fa més de quatre anys, la tercera intervenció en un sol contenidor segons els registres del CITCO i la més important en el port de València des que existeixen registres

Ortega Cano refà la seua vida amb una amiga molt especial

El torero, que ja ha signat el divorci amb Ana María Aldón, es deixa veure en públic ben acompanyat en els seus primers dies com a solter

Els metges valencians avisen que aniran a la vaga davant la falta de professionals

El sector anirà a la vaga els dies 17 i 18 de gener de 2023 davant la situació actual i els "problemes" de la sanitat pública valenciana

La Generalitat inicia el pla pilot per a la detecció precoç de càncer de cèrvix amb autotests

Va dirigit a dones de 25 a 65 anys que es realitzaran la prova a casa i el podran portar a les farmàcies a analitzar