El jutge creu que la menor d’Igualada haguera mort de no ser trobada

Compartir:

El detingut va estar més de 20 minuts agredint-la brutalment, per això se li atribueix un delicte d'assassinat en grau de temptativa

El jutge creu que la víctima de la brutal agressió d’Igualada, “de no haver sigut assistida amb celeritat i promptitud, el resultat no haguera sigut un altre que la seua mort“. El presumpte violador està detingut a la presó de Brians després de trobar a la seua casa restes d’ADN de la víctima.

La menor, després de patir una brutal agressió durant 20 minuts, va ser trobada per un camioner que passava per la zona i que va poder avisar als serveis d’emergències.

El jutge, que ja ha obert el secret de sumari, considera que la causa ja té els indicis suficients per a seguir avant. Segons l’ordre d’empresonament, altres indicis incriminatoris demostrarien que el presumpte agressor, B.R, va actuar en solitari i seria l’únic implicat en la brutal violació d’Igualada.

El presumpte violador va agredir a la jove després de seguir-la durant uns minuts

Les càmeres de seguretat del polígon on va succeir l’agressió van gravar el passat 1 de novembre, al presumpte violador.

En l’acte, el jutge assenyala que les càmeres de seguretat en els voltants del lloc en el qual va tindre lloc l’agressió, així com els telèfons mòbils connectats en l’antena d’aqueixa zona, confirmen que el detingut va ser l’única persona que va coincidir amb la víctima, a la qual va perseguir durant tres minuts fins que es va quedar només amb ella.

L’acte amb els arguments del jutge per a enviar a l’acusat a presó preventiva, deixa clar que la investigació dels Mossos va permetre reconstruir tot el recorregut que va fer el detingut la nit dels fets i com aquest va seguir a la víctima.

Unes càmeres de seguretat d’una empresa de la zona van captar poc abans de les 6.15 del matí de l’1 de novembre a la menor i a l’investigat caminant darrere d’ella.

Presó preventiva per l’alta perillositat del detingut

Al seu torn, el jutge li atribueix un possible delicte d’assassinat en grau de temptativa i agressió sexual, ja que l’investigat, després de seguir a la menor de 16 anys, “la va atacar sorprenentment, amb intenció de satisfer el seu ànim libidinós“. Durant l’escomesa, que “es produeix en un interval d’uns 20 minuts (entre les 6.15 i les 6.40 del matí)“, l’investigat “va atacar brutalment a la menor, propinant-li forts colps al cap i agredint-la sexualment“.

Després de l’agressió, el sospitós hauria deixat a la menor “abandonada en el sòl, inconscient, nua, en un lloc fred, sense tot just trànsit de persones i amb importants lesions“, indica el jutge, per la qual cosa, les càmeres de seguretat del polígon industrial no sols van captar a l’investigat després de la víctima, sinó també el detall de com aquest anava vestit i tot això coincideix, diu el jutge, amb la geolocalització dels telèfons del presumpte agressor i de la víctima.

En els registres del domicili de l’acusat va ser trobat el telèfon geolocalitzat i la vestimenta amb la qual va ser captat per les càmeres de seguretat. L’acte del jutge a més destaca que l’alta perillositat del detingut per causes anteriors d’abusos sexuals i també maltractaments contra una exparella, justifica la presó preventiva.

Després de cometre la violació, el presumpte agressor hauria deixat a la víctima tirada en el sòl, semi nua i inconscient, i es va emportar l’abric, el vestit i les bragues de la jove.

Els investigadors reconstrueixen pas a pas la violació d’Igualada

La menor va quedar abandonada en un lloc va fred, inhòspit, sense tot just trànsit de persones i amb importants lesions, conseqüència dels colps patits i coetanis a l’agressió sexual perpetrada”, diu l’acte del jutge sobre el cas de la violació d’Igualada.

EL MÉS LLEGIT

Avanç per als cítrics valencians: Europa aprova el tractament de fred

Carles Peris, secretari general de la Unió, es congratula de la decisió i avança que "ara cal treballar perquè s'incloguen les mandarines”

Més estabilitat i més calor

El cap de setmana tocarà o superarà els 35 graus al centre de la Comunitat i els 30 a la franja costanera

Mor la fotògrafa Ouka Leele, membre destacat de la Moguda Madrilenya

Bàrbara Allèn Gil de Biedma ha mort aquest dimarts, un mes abans de complir els 65 anys

Mor l’influencer Baby Driver als 25 anys

El jove patia "un càncer molt agressiu", els seus familiars hi han informat de la trista notícia a través del seu Instagram