Els metges donen tres mesos de vida a una dona embarassada de 17 anys a causa d'un estrany tumor cerebral

La jove ha explicat que «estic esperant un miracle nadalenc»
Imatge de Dana junt al seu nóvio| Facebook

 

Dana Scatton és una jove de 17 anys de Pennsilvània, Estats Units, a la qual els metges han diagnosticat un 'glioma pontino intrínsec' difús, és a dir, un tumor en el sistema nerviós central que es forma amb el teixit glial, present en el cervell i la medul·la espinal.

Cal destacar que esta malaltia sol presentar-se en xiquets menors de 10 anys, per la qual cosa és molt estrany que aparega en persones de major edat.

Scatton va començar a sentir malestars a l'hora de parlar, engolir i caminar a principis del mes de novembre. Sentia que tenia les cames realment dèbils i els costava mantenir-se de peus. Al principi, la jove va arribar a pensar que tot s'havia ocasionat de l'estrés per l'embaràs i la Universitat, o fins i tot va arribar a pensar que el bebé no estiguera mal col·locat i a ella açò l'afectara de forma negativa, tal com relata ‘Daily Mail’.

Imatge de Dana junt a sa mare. | Facebook

 

Una ressonància magnètica va desvelar el seu problema

Amb el pas dels dies, els símptomes no cessaven i en una de les seues visites rutinàries al metge per a controlar com li anava l'embaràs, Scatton li va comentar els seus problemes a l'especialista. L'endemà, li van realitzar una prova, concretament una ressonància magnètica que va desvelar que un tumor li estava creixent en la base del seu cervell.

Per açò mateix, els metges li han intentat donar una solució a la jove de 17 anys, ja que la seua esperança de vida no supera els tres mesos. Els metges li han proposat sotmetre's a un tractament de radioteràpia imminent que podria allargar-li la vida uns nou mesos més.

El problema és que sotmetre's a este tipus de tractaments pot ser perjudicial per al fetus, però en este cas, el risc que afecte al bebè és mínim, ja que el procediment es realitzaria en el cap.

Imatge de Dana junt al seu nóvio Tyler de 21 años. | Facebook

 

La decisió de la jove

Tot i açò, la jove i la seua família han pres la decisió d'esperar a la setmana 34 d'embaràs perquè el bebè nasca per cesària i no hi haja cap possibilitat que les radiacions li afecten de cap manera.

«Ja no puc valer-me per mi mateixa com abans. No puc posar-me els pantalons sense caure. Encara que el pronòstic és devastador, estic esperant un miracle», relata la jove. Cal assenyalar que tant la seua família com els seus amics han creat una pàgina de ‘Go Fund Em’ per a poder finançar les despeses mèdiques.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"BOMBA: La increïble notícia que ens ha donat Lucía, la filla de Cayetano Rivera" "Diverses persones ferides per este espectacular accident a Castelló"