Les millors 13 sèries que pots trobar a Amazon Prime Video

Las mejores series de Amazon Prime Video por si estás cansado de Netflix.
Las mejores series de Amazon Prime Video por si estás cansado de Netflix.

A l’actualitat i també al futur, la televisió passa per les mans de les plataformes de vídeo baix demanda. Les sèries que es poden veure a Amazon Prime Video, a HBO i a Netflix han assolit una dimensió inimaginable fa uns anys, tal com demostren els premis Emmy que moltes d’elles han rebut, com en el cas de ‘Stranger Things’, ‘Joc de Trons’ o ‘The Handmaid’s Tale’.

 

Hui parlarem de la més desconeguda de totes, Amazon Prime Video, i observarem el recull de sèries que amaga. El primer avantatge que trobem a l’hora de decantar-nos per aquesta sèrie és el baix preu de la seua subscripció —que, de moment, és més econòmica que en el cas dels seus principals competidors—, però fent una comparació en termes de quantitat i qualitat del seu catàleg, Amazon Prime Video també destaca de manera interessant. Si seguixes llegint, descobriràs per què.

 

Les 13 sèries d’Amazon Prime Video que et fascinaran

En cas que t’estigues plantejant el fet de passar a fer servir la plataforma de vídeos d’Amazon, potser t’acabaràs de decantar després de llegir aquest recull de millors sèries.

 

Les 7 sèries originals d’Amazon Prime Video que et deixaran amb la boca oberta

En primer lloc, volem començar amb les sèries originals que només podràs veure legalment en aquesta plataforma.

 

7. Mozart in the Jungle

N’hi ha que no dubtarien a l’hora de dir que es tracta de la millor sèrie d’Amazon Prime Video. Siga com siga, es tracta d’un dels pilars més importants de la plataforma, que s’ha reduït a un total de 4 temporades. Ara, la gran empresa ha decidit prioritzar els llançaments nous que l’ajuden a competir directament amb els seus rivals més importants, com ara Netflix.

 

Siga com siga, ‘Mozart in the Jungle’ es troba entre les millors sèries que s’han fet mai al voltant de la música, el tema sobre el qual es basa la seua trama, que està farcida d’humor. Igualment, la seua durada constituix un altre gran punt a favor del seu èxit: normalment, els capítols que té duren com a màxim 25 minuts.

 

6. Transparent

Aquesta tragicomèdia, tot i que originalment es va concebre per a Prime Video, també es pot veure a Movistar Series, baix demanda. Explica la història vital d’un personatge anomenat Mort que, després d’haver viscut una existència farcida de secrets, confessa als seus tres fills que se sent com si fora una dona. Tot i les acusacions que el seu actor principal —Jeffrey Tambor— ha rebut d’assetjament sexual, la producció continua tirant endavant.

 

5. Catastrophe

Amb un pas lent però ben ferm, ‘Catastrophe’ es posiciona com una altra arma d’Amazon per tal de situar-se en un nivell similar al dels seus principals competidors. Es tracta d’una comèdia d’origen britànic que es va estrenar al canal Channel 4. És molt difícil resistir-se a la naturalitat d’aquesta sèrie tan senzilla però eficient, en què l’al·licient principal és la química entre la parella de protagonistes.

 

4. The Marvelous Mrs. Maisel

Aquesta producció que trobem al quart lloc de la llista constituix una de les sèries que han rebut més premis de tota la plataforma, amb ni més ni menys que huit Emmys i dos Globus d’Or. La història de la vida de la Maisel, que és una mestressa de casa jueva que fa de comediant per tal de guanyar-se el pa, constituix l’eix vertebrador d’aquest gran drama d’època amb tocs de comèdia. Una producció que trau molt de suc al gran talent de Rachel Brosnahan i que està signada per Amy Sherman, coneguda per haver creat ‘Gilmore Girls’.

 

3. Tom Clancy’s Jack Ryan

Es tracta de la darrera incorporació d’aquest recull en termes cronològics, i està signada per Tom Clancy. La sèrie està protagonitzada per John Krasinsky, conegut pel seu paper a ‘The Office’, que encarna un agent de la CIA que cal que oferisca protecció al seu país davant d’una greu crisi terrorista.

 

Alguns poden dir que es tracta d’una ‘americanada’ però, siga com siga, Jack Ryan ens oferix ací girs de guió fascinants i dosis d’acció ben elevades. I, si amb això no en tenim prou, cal destacar que també ha col·laborat en aquesta producció el guionista de ‘Lost’ Carlton Cuse.

 

2. Homecoming

Aquesta sèrie tan prometedora d’Amazon Prime Video ho és, entre altres coses, per dos de les personalitats que hi participen: Sam Esmail i Julia Roberts.

 

Si encara no et sona el nom de Sam Esmail, has de saber que és el creador de la premiada sèrie anomenada ‘Mr. Robot’, al qual es va encarregar la preparació de les dos primeres temporades. Ara només cal esperar que mantinga el llistó ben alt.  

 

A banda, ‘Homecoming’ ha suposat el primer paper televisiu de la cèlebre intèrpret de ‘Monster’ i ‘Pretty Woman’, que no podia fer un altre paper que no fora el de cap de repartiment. En aquest cas, Roberts farà d’investigadora secreta al servei del govern dels Estats Units i treballarà amb els soldats que han tornat recentment de prestar el seu servei. Tot un thriller psicològic ple de grans intrigues.

 

1. The Man in the High Castle

‘The Man in the High Castle’ sobreix sense cap de dubte del catàleg d’Amazon Prime Video. Es tracta d’una proposta d’allò més original inspirada en la premissa següent: si els nazis hagueren sigut els vencedors de la Segona Guerra Mundial, com seria hui el món?

 

La producció està ambientada en un món distòpic que està tractat amb serietat i que ens presenta una perspectiva ben interessant en el cas de determinats personatges històrics, com en el cas de Hitler. Així doncs, es tracta d’una sèrie que fa que valga molt la pena optar per un compte en aquesta plataforma. 

 

Recull de 6 altres produccions no pròpies d’Amazon Prime Video que no s’han de passar per alt

Malgrat el fet que aquestes produccions no són exclusives de la plataforma d’Amazon, no les podem passar per alt.

 

1. The Office

Es tracta d’una adaptació americana de la producció britànica que du el mateix nom. Sense cap de dubte, una comèdia brillant que ha produït un home anomenat Greg Daniels, conegut per haver fet de guionista a ‘Saturday Night Live’ i a ‘Els Simpson’. A més, cal remarcar especialment el paper excel·lent de cap incompetent que fa Michael Scott. El format de ‘Modern Family’ ací es barreja amb l’humor anglès i fa passar un bon moment als espectadors.

 

2. This Is Us

T’apassionen els drames romàntics? Aleshores, aquesta sèrie americana de gran èxit és per a tu. Les persones que l’han vist afirmen que és impossible veure ‘This is Us’ sense plorar. Es tracta d’una producció que parla de temes ben polèmics i controvertits, com a mínim a Amèrica del Nord, com ara el sobrepès o el racisme.  

 

3. Fear The Walking Dead

Tot i que ‘The Walking Dead’ encara no ha estat incorporat al catàleg de sèries de la plataforma d’Amazon, les seues darreres temporades, amb el ritme soporífer que han mantingut, fan que això no siga indispensable. De fet, en el cas que haguem d’escollir, optem per quedar-nos amb la seua producció ‘spin-off’, anomenada ‘Fear The Walking Dead’, que continua constituint l’opció més seductora per als apassionats del món zombi de Robert Kirkman. 

 

4. Grey’s Anatomy

Juntament amb ‘The Good Doctor’, es tracta d’una de les produccions televisives més recomanables al voltant dels metges, que t’atrapa des del primer instant en què comença la història. A més, els personatges que hi apareixen són humans del tot: s’equivoquen com tots i això fa que siguen odiats i estimats.

 

5. American Gods

‘American Gods’ es pot veure tant a Amazon Prime com a HBO i semblava que havia de ser un gran èxit. Això no obstant, s’ha quedat a mig gas durant la seua primera temporada i, més enllà de les xifres, es tracta d’una sèrie que sap adaptar la novel·la homònima de Neil Gaiman amb molta traça. La producció ens oferix una història plena d’herois i déus amb bastants moments violents. De moment, se sap que se n’oferirà una segona temporada.

 

6. The Big Bang Theory

Tot i que podem veure aquesta cèlebre ‘sitcom’ en determinats canals de la TDT, sempre està bé poder gaudir de qualsevol dels seus episodis quan vulguem. Si no saps quina sèrie triar de totes les del catàleg, ‘The Big Bang Theory’ representa una opció ben senzilla d’escollir.