Mor una dona de 35 anys assassinada per la seua parella

Compartir:

Una dona de 35 anys ha mort presumptament assassinada per la seua parella en la matinada d’este dissabte a Torrevieja. Sembla que l’home s’ha lliurat després a la Guàrdia Civil. Els agents han acudit al domicili, al carrer Concòrdia de la ciutat salinera, i han comprovat que allí es trobava el cos sense vida de la dona.

Amb una filla de 3 anys

La dona que ha mort tenia una filla d’uns tres anys, que en el moment de l’agressió es trobava pel que sembla a casa d’uns familiars. Els veïns han assenyalat que van sentir cops en l’habitatge fins aproximadament la 1.30 de la matinada, per la qual cosa el possible crim masclista s’hauria comés abans d’esta hora.

Sembla que eren habituals les baralles

Els veïns també han indicat que no era la primera vegada que sentien cops ni baralles. En anteriors ocasions havien avisat a la Guàrdia Civil, però en esta ocasió no ho van fer.

EL MÉS LLEGIT

Espanya continuarà mantenint la màscara obligatòria en el transport públic

Darias també ha recordat que, amb l'arribada de l'hivern i la baixada de les temperatures, és important continuar cuidant-se, ja que és època d'increment important de virus respiratoris, grip o bronquiolitis.

77.000 firmes demanen una Comunitat ‘lliure de xiquets caçadors’

La normativa autonòmica permet acompanyar caceres des de qualsevol edat i portar armes des dels 14 anys

Militars sortegen a una prostituta amb motiu de la Puríssima

Alguns efectius van compartir mitjançant un xat privat imatges de la dona i els serveis que oferia, acompanyats de missatges masclistes i vexatoris

La licitació per demolir l’antiga Fe entra in extremis el 2022

L'oposició qüestiona els 'set anys perduts' i Catalá recorda que la primera decisió del Govern de Puig 'va ser paralitzar este projecte'