Mor una dona de 89 anys en un incendi a la seua casa a Alacant

Compartir:

Esta passada nit, els bombers del Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament de l'Ajuntament d'Alacant (SPEIS), han acudit a extingir un incendi registrat en una segona planta d'un pis situat en el carrer Maestro Alonso Nº 29 d'Alacant, en l'interior de la qual ha mort una dona de 89 anys .

  

  

  

  

El SPEIS va rebre l'avís del 112 al voltant de la 1.50, alertant que eixia fum de l'interior d'un habitatge i forta olor a cremat, i fins al lloc d'incendi es van desplaçar tres dotacions completes amb dotze efectius de bombers.

  

  

  

  

Així mateix tres patrulles de la Policia Local amb sis efectius a la seua arribada desallotjaren l'edifici de tres plantes amb una vintena de persones entre ells xiquets, i realitzaren els talls de tràfic del carrer Maestro Alonso, intentant accedir a l'habitatge afectat per on eixia fum per la balconada, sent impossible el seu accés.

  

 

 

Segons el SPEIS els bombers intervingueren amb celeritat per a aconseguir accedir a l'habitatge ja que els veïns alertaren que hi havia a l'interior una persona major atrapada, i quan els efectius entraren a l'interior de l'habitatge trobaren a una dona en el rebedor al costat de la porta d'accés en el sòl rescatant-la i traient-la immediatament al vestíbul, sent atesa primer pels efectius del SPEIS realitzant les labors de reanimació i amb posterioritat pels efectius sanitaris en el Samu, el metge del qual certificà la seua defunció.

  

  

  

  

Els bombers, en la seua intervenció, es van dividir en dos equips, un va iniciar les tasques d'extinció per l'exterior amb diverses línies d'aigua i el vehicle escala, i un altre per l'interior trencant la porta que tenia molts forrellats i dificultava el seu accés.

  

  

  

  

 

El foc es va declarar per motius que es desconeixen en una de les habitacions, i l'habitatge ha quedat parcialment afectat per les flames a l'interior, i per l'exterior afectant a la façana del segon pis. La Policia Local va habilitar el furgó de la policia turística i diverses dotacions de patrulles per a donar recer a les vint persones desallotjades per les baixes temperatures.

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones