Mor una dona a Onda després de caure per l’escala un dia després de la mort del seu home

Compartir:

Una anciana de 74 anys de la localitat castellonenca d'Onda ha mort este matí després de caure per les escales de l'edifici on vivia, que justament està situat davant de la porta d'urgències del centre de salut del municipi. Segons informa El Periódico Mediterráneo, una veïna se l'ha trobada i ha avisat a un metge, que només ha pogut certificar la seua mort.

 

 

S'ha donat la trista casualitat que ahir dimarts a la vesprada va morir d'un infart l'home de la víctima i el soterrar anava a celebrar-se hui, però la família, segons ha pogut saber el citat diari, realitzarà els dos a la vegada demà dijous.

 

 

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...