Mor un xiquet de tres anys a Castelló després de caure a una bassa de reg

Compartir:

Ahir, dimarts 21 de novembre, un xiquet de tres anys va morir de manera tràgica a Castelló després de caure a una bassa de reg en la 'cuadra Doñana de Castelló'. Va ser la seua família qui el va rescatar en símptomes d'ofegament. El succés va ocórrer vora les 18.00 hores a escassos metros de la rotonda d'accés a l'autovia de Borriol des de la carretera d'Alcora.

 

Un fet tràgic

El menor es trobava en els seus pares i altres dos adults més en una finca de la zona on treballaven. En un moment determinat, el xiquet va desaparéixer pels voltants. Quan els seus pares se n'adonaren ràpidament es posaren a cercar-lo fins que el trobaren dins d'una bassa de reg.

 

Així que, telefonaren als serveis d'emergència i ràpidament acudiren una Unitat de Suport Vital (SVB) i una Unitat del Servei d'Ajuda Mèdica (SAMU). Els efectius sanitaris realitzaren maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada i posteriorment traslladaren a la víctima a l'Hospital General Universitari de Castelló. Però, desafortunadament el menor va perdre la vida minuts després. 

EL MÉS LLEGIT

Estiu 2022: tòrrid i més sec del normal a Espanya

En conjunt, les temperatures podrien ser fins a 2 °C més altes del normal i les precipitacions es preveuen escasses

Un bebé cau a terra res més nàixer i es fractura el crani

La xicoteta Olivia va resultar ferida greu i va haver de ser intervinguda per una fractura cranial després de caure a terra en el part

Els productors de cítrics de la Comunitat deixen d’ingressar quasi 400 milions d’euros

La Unió reclama una sèrie de propostes relacionades amb els preus, promoció, importacions o sanitat vegetal

Oferta d’ocupació a Bunyol per a socorristes, taquillers i personal de neteja

El termini de presentació de sol·licituds estarà disponible fins al pròxim 26 de maig a les 14 hores