Mor un xiquet de tres anys després de caure per una finestra quan jugava saltant en el llit

Compartir:

Un xiquet de tres anys ha mort després de sofrir un tràgic accident quan jugava a saltar damunt d’un llit a Nova York, els Estats Units.

Daniel estava a punt de complir 4 anys

Els fets van succeir divendres passat, al voltant de les 10.20 del matí, quan el xicotet Daniel, que estava a punt de complir quatre anys, es trobava a l’apartament de la seua tia en Harlem, en West 133rd Street. La dona estava cuidant d’ell mentre la seua mare treballava.

El xiquet va caure per la finestra

Les autoritats van rebre un crit d’alerta que informava que el xiquet estava inconscient en el sòl. El menor havia caigut per la finestra i va aterrar sobre unes escales de ciment, segons recull Mirror.

En el moment de l’incident hi havia diversos xiquets a la casa

En el moment de l’incident hi havia diversos xiquets de fins a 12 anys a l’interior de l’apartament, inclosos els germans i cosins de Daniel.

Saltant sobre el llit

Segons va informar el NYPD, el menut es trobava jugant saltant sobre el llit quan es va produir el fatal accident. Els serveis d’emergències li van trobar inconscient en el sòl, amb ferides pròpies d’una caiguda a gran altura.

El seu pes fa fer que el cartó caiguera

El xiquet es va colar pel buit de la finestra que estava adaptat per a l’aire condicionat, i tapat amb uns cartons. En l’accident el menor hi hauria tirat amb el seu pes el cartó.

El menor va ser traslladat d’urgència a un hospital d’Harlem on finalment no van poder fer res per salvar la seua vida i va ser declarat mort.

Qui té la culpa de la instal·lació d’eixe aire condicionat?

Les autoritats estan duent a terme una investigació per a tractar de determinar qui té la culpa de la instal·lació de l’aire condicionat i si es justifiquen els càrrecs penals cap a alguna persona.

EL MÉS LLEGIT

És beneficiosa la jornada laboral de quatre dies?

A Espanya, existeix una iniciativa per a realitzar un projecte pilot de reducció de jornada

Sabies que menges plàstic diàriament?: Com afecta la salut?

Ja hi ha estudis que confirmen que els microplàstics es troben en la sang humana i que 8 de cada 10 persones estan afectades

Has de viatjar per Europa? T’expliquem on continua sent obligatori el passaport covid

Alguns països ja no exigeixen el passaport covid per a viatjar i entrar al territori

Aquests són els indicadors clau per a mesurar el canvi climàtic en 2021

L'ONU exigeix accelerar l'impuls a les energies renovables, triplicar les inversions privades i públiques en aquest camp i posar fi als subsidis als combustibles fòssils