Un mort i un ferit greu en un accident entre un turisme i un camió a Alacant

Compartir:

Un mort i un ferit greu en un accident entre un turisme i un camió a Alacant | Consorci de Bombers ALacant

La regidoria de Seguretat de l’Ajuntament informa que la Unitat de rescat en accidents de bombers del Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament d’Alacant (SPEIS) i del Consorci provincial, juntament amb patrulles de la Policia Local i la Guàrdia Civil de Trànsit han acudit esta matinada per a intervenir en dos accidents simultanis ocorreguts en l’A-70 i A-31 en terme d’Alacant, tots dos al voltant de les 00.00 hores, en el qual ha estat necessari rescatar a dos persones, i el conductor del camió ha mort. Des de l’Ajuntament d’Alacant han mostrat les seues condolences i lamentat profundament l’accident i la defunció del treballador de la UTE.

Segons han informat fonts de la Policia Local l’accident de major gravetat ha ocorregut en l’A-31, a l’altura del PK-231, pròxim al Rebolledo, on per causes que investiga la Guàrdia Civil, s’ha produït un accident en el qual s’han vist implicats un camió articulat pesat de l’empresa de neteja UTE i un turisme.

Coordinació en l’emergència entre la Policia Local i la Guàrdia Civil

La Policia Local i Guàrdia Civil han coordinat l’emergència, i ha estat necessari tallar l’autovia, s’han desplaçat fins al lloc de l‘accident cinc dotacions de bombers del SPEIS i del Consorci Provincial, tres dotacions de Guàrdia Civil i dos de Policia Local d’Alacant, que ha col·laborat en tasques de regulació del trànsit mentre es rescatava al conductor del camió i s’atenia el conductor ferit del turisme.

La Policia Local ha informat que en l’accident s’ha vist implicat un camió de la UTE que ha quedat bolcat i el seu conductor atrapat dins de la cabina, que ha resultat molt afectada pel fort impacte, sofrint este conductor lesions de caràcter molt greu, i el conductor de l’altre turisme implicat ha estat evacuat a l’hospital.

Un mort i un ferit greu en un accident entre un turisme i un camió a Alacant |Consorci Bombers Alacant

Catorze bombers han intervingut ràpidament

En l’accident s’ha organitzat un operatiu amb catorze bombers que han intervingut ràpidament en el rescat i excarceració de la víctima, la Unitat de rescat en accidents del SPEIS juntament amb els efectius del Consorci Provincial han utilitzat les eines especials i han realitzant les labors d’excarceració per a treure del camió el més ràpid possible al seu conductor, i poder accedir fins al mort que es trobava atrapat en la cabina.

Els treballs dels bombers s’han allargat una hora per a realitzar les maniobres d’excarceració del conductor. Una vegada han aconseguit treure-ho del camió els serveis sanitaris han confirmat que es trobava mort. Així mateix, la Policia Local ha col·laborat en la regulació del trànsit i el tall de l’autovia, i les causes de l’accident les investiga la Guàrdia Civil de Trànsit.

Un mort i un ferit greu en un accident entre un turisme i un camió a Alacant |Consorci Bombers Alacant

Accident en l’A-70

Per la seua part de manera paral·lela els Bombers, Policia Local i Guàrdia Civil han acudit per a intervenir en un altre accident ocorregut en l’A-70, a l’altura del PK 10, on un turisme que circulava en sentit Murcia, per causes que investiga la Guàrdia Civil, ha bolcat i quedant el vehicle ocupant el carril de circulació, i la seua conductora ha estat traslladada a l’hospital. En l’operatiu han participat diverses unitats de la Policia Local d’Alacant, que han regulat el trànsit fins a buidar la via.

EL MÉS LLEGIT

Processen per violència masclista David Leo, l’Estudiant de ‘El cazador’, i guanyador de ‘Pasapalabra’

Encara que l'enregistrament està acabat, fonts de la televisió pública asseguren que RTVE sospesa no emetre els programes ja gravats

Coneix ací com registrar-se per demanar els descomptes de fins al 90% en viatges per a joves

Els descomptes s'apliquen a bitllets senzills i d'anada i tornada per viatjar entre el 15 de juny i el 15 de setembre de 2023 per Espanya i Europa

El suïcidi és la quarta causa de morts entre joves de 15 a 19 anys a Espanya

Psicòlegs reunits este a València adverteixen que s'han multiplicat gairebé per 20 les consultes en els darrers 12 anys

Al Pacino, de 83 anys, anuncia que serà pare per quarta vegada amb la seua parella de 29

L'actor estatunidenc Al Pacino es convertirà en pare per quarta vegada als 83 anys al costat de la seua parella Noor Alfallah, de 29....