Natzaret lamenta la mort de Gloria Caballero

Compartir:

Les Falles, les Festes del Santíssim Crist i totes les celebracions de carrer del barri de Natzaret ploren la mort de Gloria Caballero, una veïna coneguda per tots els sectors festius que ha mort després de diversos anys amb càncer.

 

 

Caballero és recordada pels seus «play back» a Falles, per ser presidenta al Centre de Música i Dansa de Natzaret o clavaresa a les festes del Santíssim Crist de Natzaret. Sens dubte, una integrant de tot allò que mogués sentiment, alegria i festa.

Gloria va patir una llarga malaltia, que va fer que no pogués viure estes últimes falles celebrades al setembre. Però presidents i falleres grans el van portar fins a l’hospital un ninot personalitzat perquè pogués estar una mica més present en les festes que tant adorava.

EL MÉS LLEGIT

Sabies que menges plàstic diàriament?: Com afecta la salut?

Ja hi ha estudis que confirmen que els microplàstics es troben en la sang humana i que 8 de cada 10 persones estan afectades

Has de viatjar per Europa? T’expliquem on continua sent obligatori el passaport covid

Alguns països ja no exigeixen el passaport covid per a viatjar i entrar al territori

Aquests són els indicadors clau per a mesurar el canvi climàtic en 2021

L'ONU exigeix accelerar l'impuls a les energies renovables, triplicar les inversions privades i públiques en aquest camp i posar fi als subsidis als combustibles fòssils

Els espanyols practiquen sexe 2,5 vegades per setmana

El Top 5 provincial ho ocupen Salamanca, Orense, Àvila, Zamora i Sòria, on se superen les tres relacions setmanals