Novelda avança la Nit de cap d’any a este dissabte

Compartir:

La nit del 31 és un dels moments més esperats de tot l'any. Un moment per a tancar una etapa i començar nous reptes. Però en alguns llocs avancen este comiat tan emotiu. Este és el cas del municipi de Novelda, a la comarca del Vinalopó Mitjà, el qual celebrarà este pròxim dissabte la 'Gala de Nochevieja Anticipada'. Un esdeveniment on les localitats integrades en la Denominació d'Origen (DO) Uva Embolsada del Vinalopó promocionen el seu consum.

 

El regidor de Turisme i Desenvolupament, Francisc Sepulcre, ha convidat a assistir a un acte que «no es limitarà sols a la gala, sinó que durant tota la jornada del dissabte hi haurà activitats per a propiciar la visita i estança a Novelda». En este sentit, Sepulcre ha recordat que la comissió organitzadora ha disposat autobusos gratuïts des de totes les localitats que integren la DO i ha aconsellat «consultar horaris en les xarxes socials (facebook de la Nochevieja Anticipada Vinalopó) perquè s'ha programat un horari ampli de serveis)». 

EL MÉS LLEGIT

‘Elx Street Market’, música, taller de tatuatges i 14 foodtrucks

L'esdeveniment, amb entrada gratuïta, tindrà lloc en el Passeig de l'Estació del divendres al diumenge

Mor un home després de bolcar el seu tractor a Cofrents

Un home de 64 anys va morir anit en bolcar amb el seu tractor en un camí del municipi de Cofrents

Es nega a donar-li diners per aparcar el cotxe i acaba agredit

Pel que sembla el sospitós li hauria escopit en la cara i propinat punyades i esgarrapades

Puig anuncia sis nous centres d’FP en la Comunitat per al pròxim curs

Pedro Sánchez ha avançat en la seua visita a Mislata que el Consell de Ministres aprovarà 'la major inversió per a l'FP' amb 1.238 milions repartits entre les comunitats autònomes