Ofega al seu fill de dos anys en la banyera perquè pensava que estava posseït per dimonis

Compartir:

La dona va sentir 'la necessitat' de matar al seu fill per a protegir-lo enviant-lo al cel

Una dona va ofegar al seu fill de dos en la banyera de la seua casa, després de creure que el xicotet estava posseït per dimonis. La jove de 32 anys era una fidel creient de la religió catòlica, segons explica DailyMail. Els fets van ocórrer en Bridgend, Gal·les del Sud, el Regne Unit.

Segons la policia, la dona havia estat jugant amb el seu fill a casa, quan de sobte, mentre aquest prenia un bany, ella el va submergir sota l’aigua deixant-li sense respiració. Després del succeït, va baixar les escales i li va dir a la seua mare -àvia del xicotet-: “Serà millor que puges“.

Ràpidament, els familiars van arribar als serveis d’emergència, que van aconseguir arribar a l’habitatge i reanimar al xicotet, encara que no va ser suficient, ja que aquest va morir a l’hospital per ofegament i hipotèrmia l’endemà.

La mare, després de matar al seu fill: “Necessitava protegir-ho enviant-ho al cel”

La mare va negar l’assassinat davant el jutge, però va admetre l’homicidi involuntari per responsabilitat disminuïda després que dos psiquiatres forenses verificaren que tenia una malaltia mental quan va matar al seu fill. La dona va confessar a un dels agents el mateix dia que va ofegar al seu fill que “necessitava protegir-lo enviant-lo al cel“.

El fiscal va afirmar que la mare del xicotet s’havia comportat de manera estranya en els dies previs a la mort del seu fill. La dona va ser descrita per la seua família com una “mare devota“, que mai se separava del seu fill, però que, en els dies previs a l’assassinat, havia tingut un comportament una miqueta estrany. Havia estat “veient llums” i afirmava que “els dimonis són foscos i reals“, va afirmar l’àvia del xicotet.

Havia de “fer un sacrifici

La nit anterior a la mort del xicotet, l’acusada havia estat de campament amb la seua església en New Quay, a l’oest de Gal·les. Després de la trobada, la dona va demanar que la batejaren com més prompte millor i va parlar als seus amics que havia de “fer un sacrifici“. Després de la mort del xicotet, l’única cosa que va arribar a dir va ser “ho vaig fer“.

EL MÉS LLEGIT

Detinguts quatre menors per la presumpta violació grupal d’una jove a Vila-real

Aquest fet ocorre només uns dies després de l'esdevingut a Burjassot amb una altra presumpta violació grupal també de menors i que ha sembrat la indignació amb la posterior posada el llibertat dels presumptes agressors

Sanitat investiga un segon cas de pigota del mico, aquesta vegada a València

Aquest cas de pigota del mico (monkeypox) no es tractaria d'un cas importat com el que s'investiga a Castelló

Puig sobre Burjassot: ‘No es pot confondre a les víctimes amb els botxins’

El President ha parlat de consternació sobre el cas de la presumpta agressió de les menors i els víctors amb els quals els acusats van eixir de la presó

Espanya, el país més afectat per la pigota del mico

Encapçala la llista de països afectats, amb 40 positius confirmats i 55 casos en estudi. Madrid és la comunitat que acumula la gran majoria dels contagis