Detingut per oferir diners a menors amb propòsits sexuals

Compartir:

Les dades aportades per les víctimes ha permés a la Guàrdia Civil la identificació del presumpte autor

La Guàrdia Civil ha detingut a un home per oferir diners a diverses menors d’edat, amb clars propòsits sexuals. No es descarta localitzar a altres víctimes que no hagen formalitzat les corresponents denúncies.

A mitjan abril es va rebre la primera denúncia. Dos xiques joves caminaven per un cèntric carrer a hora foscant, quan es va acostar fins elles un home que, exhibint diversos bitllets de 50 euros, els proposava que l’acompanyaren fins a la seua casa. Les xiques van mostrar el seu rebuig i van accelerar el pas cap a un lloc més concorregut, aconseguint així dissuadir a l’home, que va desaparéixer del lloc.

Els agents de la Guàrdia Civil van iniciar els esbrinaments per a localitzar a l’autor quan, al cap de pocs dies, van rebre una altra denúncia. Els fets havien ocorregut també en una localitat de la Comarca de l’Alacantí, ostentant també diversos bitllets de 50 euros, només que en aquesta ocasió li oferia els diners a canvi que es deixara tocar.

Les dades llançades per les víctimes han permés, en poc temps, localitzar al presumpte autor. L’Àrea d’Investigació de la Guàrdia Civil de Sant Vicent del Raspeig, al càrrec de l’operació, ha detingut a un home de 35 anys, de nacionalitat espanyola, al qual se li imputen diversos delictes de corrupció de menors. Li consten antecedents per fets similars.

La Guàrdia Civil no descarta localitzar noves víctimes que no hagen denunciat fins ara.

EL MÉS LLEGIT

Una dona es ‘casa’ amb un ninot de drap i tenen un fill: ‘Estic molt enamorada’

La dona va celebrar una boda amb 250 convidats i més tard un 'part' a la seua casa amb infermera i metge

Mor un conductor d’autobús atropellat pel seu propi vehicle

La víctima s'ha baixat en detectar una avaria en l'autobús que ha acabat atropellant-li

María del Monte presenta a la seua nóvia durant l’Orgull de Sevilla 2022

"He intentat protegir-la des de fa 23 anys", va declarar la cantant durant el pregó

Tornen a pujar considerablement els morts per coronavirus en la Comunitat

Sanitat ha notificat 20 morts per coronavirus des de l'última actualització, entre els quals cal destacar un jove de 36 anys