Un pare ven a la seua filla afgana de 5 anys a un pederasta de 52 anys

Compartir:

Molta crisi i moltes pèrdues estan havent-hi a l’Afganistan, sobretot des de la victòria dels talisbán. Les que més estan perdent són les dones i xiquetes en matèria de drets, un grup que s’ha vist més relegat que mai.

Les xiquetes afganeses promeses per a futurs matrimonis

D’acord amb UNICEF, les nenes afganeses són promeses per a futurs matrimonis a canvi de dots fins i tot quan les menudes compten només amb unes setmanes de vida. Lamentablement, esta situació s’ha tornat una constant al país asiàtic.

Va vendre a la seua filla de 5 anys

Qadir va vendre a la seua filla de cinc anys, la major de les seues filles, la va vendre a un pederasta de 52 anys per 1.386 lliures esterlines (1.633 euros). La falta de menjar i “la por” que els seus fills “moren de fred en l’hivern” el van portar a prendre esta decisió, assegura al Daily Mail.

Els seus motius

Vaig haver de vendre-la per a mantenir amb vida als altres. No tenia una altra opció“, es justifica. La menor ara té 7 anys i l’home a qui ha estat venuda encara no ha anat per ella, però pot fer-ho en qualsevol moment. Saben que ho farà.

Un futur arruïnat per a esta xiqueta

Ella plora tot el temps. Li pregunta a la seua mare per què la vam vendre. El seu futur està arruïnat. No estic segur de com viurà l’home amb ella, ja que és tan petita. No puc dormir pensant“, diu Qadir, de 35 anys.

La fam assola l’Afganistan

El seu cas no és aïllat. L’ONU indica que només el 5% de les famílies a l’Afganistan tenen prou per a alimentar-se cada dia. La resta s’enfronta a la fam ocasionalment o fins i tot diàriament.

“A mesura que augmenten la pobresa i la fam, més persones estan venent a les seues filles”, precisa l’activista de drets civils afganés Mohammad Naeem Nazim. “Això s’està tornant més comú en la nostra cultura, la qual cosa és preocupant i aterridor”, agrega.

Altres casos similars

Una xiqueta afganesa de 9 anys també va ser venuda per 1900 euros a un home de 55.

“No tinc treball, ni diners, ni menjar. Haig de vendre-la, no tinc una altra opció”, assegura Abdul Malik. En contra del que pogués semblar, l’afganès Abdul Malik no es refereix a una vaca, cabra o qualsevol altre animal, sinó a Parwana, la seua filla de 9 anys. “Somh membres de la família”, compta Abdul abatut a la CNN. “He de vendre-la per a mantenir amb vida a altres membres de la família”, es justifica.

Una dona afganesa va vendre al seu fill per a costejar l’atenció mèdica a la seua filla

Una dona afganesa s’ha vist obligada a vendre per 30.000 afganis, uns 280 euros, al seu fill d’un any i mig per a costejar l’atenció mèdica que necessita la seua altra filla malalta, de 13 anys d’edat. La dona, identificada com Lailuma i procedent de la província de Baghlan, viu ara en un campament de desplaçats de Kabul. El seu marit es troba desaparegut des de l’any passat, explica a la cadena Tolo News.

Com veuen sembla que això és una pràctica habitual a l’Afganistan.

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...