Pilar Rubio, aliena a les crítiques pel seu embaràs, assegura que seguirà vestint peces ajustades

 

Noche de @elhormiguero, no os lo perdáis!

Una publicación compartida de Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) el

Pilar Rubio genera comentaris vaja on vaja, i és que és habitual que siga notícia no per la seua mediàtica parella, Sergio Ramos, sinó per les seues comentadísimos looks en Instagram o en 'El Hormiguero' de Pablo Motos on col·labora. Que es parle d'un també comporta males crítiques, i est és l'últim cas que ha fet esclatar definitivament a l'embarassada Pilar Rubio: un ajustat vestit bla

La seua decisió de no vestir roba 'premamá', a debat

La presentadora i col·laboradora està travessant el seu cinqué mes d'embaràs, un fet que sembla no importar-li, ja que se sent a gust amb el seu cos lluint ajustadíssims looks que marquen la seua figura. Un fet que no ha sigut per res ben vist per a molts dels seus seguidors, sobretot després de publicar en Instagram fa dos dies una imatge d'ella amb un entallat vestit blanc, amb anelles, escot bardot amb les mànigues caigudes i una gargantilla choker ampla que forma part de la peça.

  

  

Diversos dels seus 'haters' asseguren que eixe tipus de vestits no són adequats per a una dona que està embarassada. Pilar però en canvi, assegura que malgrat que les crítiques seguirà vestint com sempre. «M'agrada portar vestits ajustats i ho faré sempre. No és qüestió de sentir-se sexy, és el meu estil i a mi m'agrada», ha assegurat.