Pillen a l’autor de 16 robatoris en garatges comunitaris en Alaquàs

Intenta sacrificar el seu fill de 16 anys com una ofrenda a Déu
Intenta sacrificar el seu fill de 16 anys com una ofrenda a Déu

 

La Policia Local de la localitat d’Alaquàs, en la comarca de l’Horta (València), va detindre durant la matinada del dissabte 13 al diumenge 14 de març el presumpte autor de forçar 16 trasters al garatge comunitari de les diferents finques del carrer de Dolores Ibarruri del municipi.

 

L’autor circulava amb una bicicleta incomplint el toc de queda quan va ser detingut pel cos policial i es va procedir a la seua identificació. Durant el registre corporal extern, els agents li van confiscar diferents bombins de panys amb mosses així com guants i diverses ferramentes per al forçament dels panys. De la mateixa manera, el detingut no va poder demostrar la propietat de la bicicleta amb què circulava.

 

Este fet va motivar una intervenció de la resta de patrulles més àmplia amb una inspecció dels voltants gràcies a la que pogueren localitzar diversos trasters forçats, a demés de localitzar el propietari de la bicicleta que havia sigut furtada d’un dels trasters violentats per la persona identificada per la Policia Local del municipi.

 

L’autor va ser detingut i traslladat a les dependències del Cos Nacional de Policia a on va passar a disposició judicial. A hores d’ara se li investiga una possible relació amb diferents robatoris esdevinguts una setmana abans en el garatge comunitari del carrer del Passatge 25 d’Abril.