La Policia descobreix heroïna que una parella havia ocultat en el barret del seu bebé a Elx

Compartir:

Un matrimoni ha sigut detingut per la Policia Nacional quan intentaven portar poc més de 100 grams d'heroïna d'Alacant a Elx amagada en el barret del seu bebé. La intervenció va tindre lloc quan un control de la Brigada Local de Seguretat Ciutadana d'Elx va ser establit en la carretera i un dels agents va vore com un dels cotxes ralentitzava la marxa i tirava per la finestra un objecte rosa. Els policies conscients del que acabava de passar van detindre el vehicle quan aquest va arribar al control i un dels agents va recuperar l'objecte llençat que va resultar ser un barret del bebé que viatjava en el matrimoni, el qual dins tenia una mica més de 100 grams d'heroïna, per la qual cosa el matrimoni va ser detingut.

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones