La Policia Local deté a una mare i al seu fill després d’una agressió mútua

Compartir:

La Policia Local de València ha detingut aquest divendres a una mare i un fill després d'agredir-se entre ells presumptament en la seua pròpia llar. Els fets han ocorregut durant la mitjanit, quan una patrulla va ser requerida pel 092 perquè, pel que sembla, en un carrer del barri de Sant Marcel·lí s'estava produint un altercat entre dos membres d'una família.

 

Una vegada personats en el lloc, els agents es van entrevistar amb la presumpta agredida, una dona de 49 anys, qui els va manifestar que el seu fill l'havia colpejat i havia tractat d'asfixiar-la, al mateix temps que l'amenaçava, després d'una baralla entre tots dos.

 

  

  

El fill, de 18 anys, va confirmar també els fets, i va afirmar als agents que no era la primera vegada que s'agredien mútuament i que existien denúncies prèvies entre tots dos, ja que la seua mare també el colpejava a ell en alguna ocasió com la d'eixa nit, en la qual, presumptament, havia sigut agredit en el cap.

 

 

Per tals motius, els policies van passar a detenir a ambdues persones, traslladant-los a la Inspecció Central de Guàrdia.

EL MÉS LLEGIT

Un de cada cinc cotxes que viatjarà en el Pont d’Agost circularà per la Comunitat Valenciana

El 22% dels 7 milions de desplaçaments previstos té com a origen o destinació la Comunitat Valenciana

Mor un home ofegat en la presa de Manises intentant salvar a la seua filla

La xiqueta ha pogut agafar-se a una paret i ser rescatada pels bombers, però el pare ha sigut arrossegat pel corrent i encara que s'ha recuperat el seu cos els serveis sanitaris no han pogut reanimar-lo

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...