La Policía Nacional advertix de la falsa alerta en WhatsApp del «xiquet perdut»

Compartir:

 

La Policia Nacional té per costum informar, a través del seu perfil de Twitter, de falses alertes i estafes en les xarxes socials. Per tal que els ciutadans estiguen ben informats, el cos policial ha advertit ara sobre una falsa alerta que fa temps que circula per les xarxes, especialment, per l’aplicació de missatgeria WhatsApp, però que molta gent seguix creguent.

 

Es tracta d’un avís sobre un nou mètode de robatori: un xiquet perdut s’acosta a la víctima amb una direcció, mentres que els lladres aprofiten per a robar els diners a qui s’apròxima al menut. Com senyala el cos policial, eixa informació no té cap tipo de credibilitat.

 

Sempre hem de consultar fonts oficials

En eixe sentit, la Policia Nacional assegura que no hem de donar credibilitat a eixes cadenes de missatges i afig: «Dis-li a qui t’ho haja enviat que només confie en informació rebuda a través de fonts oficials».

 

Per desgràcia, estos avisos son molt habituals per part dels cossos policials, però la ciutadania seguix donant credibilitat a les falses alertes i missatges fraudulents que li arriben al telèfon. Amb el hashtag #nopiques, els organismes busquen conscienciar a la població i fer que estos  missatges deixen de tindre continuïtat.

 

També pots llegir…

EL MÉS LLEGIT

Guerra per l’herència de Carlos Marín, de ‘Il Divo’

L'exesposa ha rebut un pis sobre el qual pesaria una hipoteca de 300.000 euros, i vol que la mare del cantant es faça càrrec del deute

Què és centaurus? La nova subvariant del coronavirus que fa saltar les alarmes

Se sospita que la subvariant d'Òmicron puga estar darrere del recent augment de casos de Covid-19

Melyssa Pinto i Tom Brusse confirmen que han tornat amb un bes

Dos anys després de la seua ruptura, Melyssa i Tom han représ la seua relació, "és la dona de la meua vida"

Investigats dos conductors per circular en sentit contrari en una autovia

El primer d'ells va recórrer prop de 35 quilòmetres en sentit contrari per la A-7 i el segon 11 quilòmetres en l'A-35 estant implicat en dos sinistres vials