La Policia Nacional desarticula la major xarxa de venda il·legal de medicaments a través d’Internet d’Espanya

Compartir:

Agents de la Policia Nacional han detingut a 25 persones i han desmantellat la major organització de venda il·legal de medicaments a través d'Internet. Els arrestats utilitzaven pàgines web amb aparença de farmàcies legals per oferir una amplísima gamma de medicaments, la majoria d'ells relacionats amb la disfunció eréctil i els tractaments per a aprimar.

 

Han estat intervingudes més de 400.000 unitats de 62 tipus diferents de fàrmacs, tots ells elaborats en laboratoris clandestins d'Àsia sense cap control de qualitat ni supervisió sanitària i sent potencialment perillosos per a persones amb afeccions cardíaques.

 

L'entrada al nostre país es realitzava des de l'Índia a través d'empreses de paqueteria fins a un centre de distribució situat en el Port de Santa María (Cadis) on eren distribuïdes als més de 6.000 clients repartits per tota la geografia nacional.

 

El pagament als proveïdors en bitcoins va dificultar enormement la recerca en ocultar les transaccions monetàries. Els agents han intervingut 23.000 euros en efectiu, 65.000 euros en criptomoneda bitcoin i han bloquejat 320.000 euros en el compte corrent d'un dels investigats.

  

 

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones