La Policia Nacional deté a dos menors per amenaçar als seus pares

Un agent de la Policia Nacional eixint del cotxe
Un agent de la Policia Nacional eixint del cotxe

Agents de la Policia Nacional han detingut a València, en dos casos diferents, a dos joves menors, de 14 i 15 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar. En els dos casos els progenitors se senten atemorits i desbordats per la situació.

El primer dels casos va succeir sobre dos quarts d’onze de la nit, quan la Sala 091 va alertar als agents perquè acudiren a un domicili del districte de Proveïments a València, on pel que sembla hi havia un menor agredint a la seua família.

Immediatament, els agents es van dirigir a l’habitatge, on van localitzar al menor amagat dos pisos més amunt del seu domicili i van esbrinar que moments abans, el sospitós havia intentat arrabassar l’ordinador portàtil al seu germà menor i com este s’havia negat, va començar a colpejar-li amb gran agressivitat. Pel que sembla no era la primera vegada que s’havien produït este tipus d’episodis, arribant este a amenaçar-los en presència dels agents proferint frases “us assabentareu, esta me la pagareu”, “quan surta del calabós us vorejaré el cotxe una altra vegada“, per la qual cosa va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar.

El segon dels fets es va produir a penes mitja hora després en el districte de Patraix, quan la Sala del 091 va alertar als agents perquè es presentaren en un domicili, en el qual pel que sembla un menor estava bastant agressiu i amenaçant amb un martell a la mare i a la parella d’esta.

Els policies es van dirigir immediatament al lloc, localitzant a la mare, la qual va manifestar que moments abans el seu fill es trobava molt agressiu perquè volia sortir amb el patinet, al que s’havia negat, per la qual cosa després d’agafar un martell i dirigir-se al seu padrastre amenaçant-li en rebentar-li el cap si no li donava el patinet, empenyent-lo i rebentant amb el martell el cadenat, tot això en presència de la seua germana de 10 anys. Pel que sembla, estos episodis violents es venien produint des de bastant temps enrere.

Amb la descripció obtinguda, els agents van donar una batuda per la zona, localitzant al menor als voltants de la casa, que va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar.

Els dos detinguts han estat posats a la disposició de Fiscalia de Menors.