La Policia Nacional deté a un home per atropellar a un jove

Cotxe de la Policia Nacional
Cotxe de la Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a Torrent (València) a un home de 25 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de lesions, després d’atropellar pel que sembla intencionadament amb el seu vehicle a un jove que hauria discutit amb el seu nebot.

El fets van ocorrer este dilluns

Els fets van ocórrer este dilluns quan els agents que es trobaven realitzant labors de prevenció de la seguretat ciutadana van observar al carrer Xocolaters de Torrent un turisme mal estacionat i, a uns pocs metres de la part davantera d’este, un home tendit en el sòl i un altre home damunt d’ell.

El jove tenia una ferida sagnant

Ràpidament els policies es van dirigir al lloc i van observar que el jove que estava tendit tenia una ferida sagnant a la cama esquerra, a l’altura de la tíbia, manifestant-los que este home l’acabava d’atropellar amb el vehicle.

El sospitós va confessar als policies

Després d’entrevistar-se amb el sospitós, va confessar als policies que hauria atropellat pel que sembla intencionadament amb el seu cotxe al jove, després de passar amb el vehicle casualment per la zona i observar com este noi presumptament amenaçava al seu nebot amb un punxó. Els agents van intentar localitzar esta arma blanca, sense trobar-la.
 

Els policies van alertar als serveis sanitaris que van traslladar a la víctima a l’hospital en presentar fractura oberta de tíbia i peroné.

Per tot l’anterior, els policies van detenir al conductor com a presumpte autor d’un delicte de lesions.