La Policia Nacional deté una parella que distribuïa cocaïna

Compartir:

Agents de la Policia Nacional han detingut a un home i una dona, de 30 i 33 anys, respectivament, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues, després de pel que sembla dedicar-se a la distribució de cocaïna en les localitats valencianes de Sagunt i Gilet. S’han intervingut mig quilo, de pel que sembla, cocaïna, 100 pastilles d’anabolitzants, 1.700 euros en efectiu, tres telèfons mòbils, dos càmeres fotogràfiques, una balança de precisió i una envasadora al buit.

Les investigacions es van iniciar en el mes setembre, centrant-se en una parella establerta en un barri de Sagunt, la qual podria estar dedicant-se a la distribució i venda de cocaïna.

Un nou dispositiu de vigilàncies

Després de nombroses perquisicions, els agents van establir un dispositiu de vigilàncies, en el qual finalment i després de nombroses dificultats sorgides a conseqüència de les fèrries mesures de seguretat preses pels investigats a fi de detectar la possible presència de la policia, es van localitzar dos propietats en la localitat valenciana de Gilet on pel que sembla, els investigats podrien emmagatzemar i preparar la droga per a la seua posterior distribució i venda.

Els investigadors van delimitar una zona boscosa

Continuant amb les perquisicions, els investigadors van delimitar una zona boscosa d’una de les finques propietat dels sospitosos com el lloc on podrien estar ocultant la substància estupefaent, per la qual cosa després de sol·licitar el corresponent manament judicial, van establir fa uns dies un operatiu d’entrada i registre en un immoble de Sagunt i dos parcel·les a Gilet.

Descobreixen un zulo hermètic

L’operatiu, que va comptar amb el suport de UIP i Guies Canins, va culminar amb el descobriment d’un zulo hermètic baix terra on els investigats ocultaven mig quilo de, pel que sembla, cocaïna, així com l’aprehensió de diverses dosis d’estupefaents llestes per a la seua venda, intervenint a més, 100 pastilles d’anabolitzants, 1.700 euros en efectiu, tres telèfons mòbils, dos càmeres fotogràfiques, una balança de precisió i una envasadora al buit.

Per tot això, els policies van detenir als dos sospitosos com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues.

Antecedents policials

Els arrestats, amb antecedents policials per fets similars, han passat a disposició judicial, decretant-se l’ingrés a la presó provisional per a tots dos.

EL MÉS LLEGIT

És beneficiosa la jornada laboral de quatre dies?

A Espanya, existeix una iniciativa per a realitzar un projecte pilot de reducció de jornada

Sabies que menges plàstic diàriament?: Com afecta la salut?

Ja hi ha estudis que confirmen que els microplàstics es troben en la sang humana i que 8 de cada 10 persones estan afectades

Has de viatjar per Europa? T’expliquem on continua sent obligatori el passaport covid

Alguns països ja no exigeixen el passaport covid per a viatjar i entrar al territori

Aquests són els indicadors clau per a mesurar el canvi climàtic en 2021

L'ONU exigeix accelerar l'impuls a les energies renovables, triplicar les inversions privades i públiques en aquest camp i posar fi als subsidis als combustibles fòssils