Puig sobre Burjassot: ‘No es pot confondre a les víctimes amb els botxins’

Compartir:

El President ha parlat de consternació sobre el cas de la presumpta agressió de les menors i els víctors amb els quals els acusats van eixir de la presó

‘Consternació’ ha sigut la paraula que ha utilitzat el President de la Generalitat, Ximo Puig, per a referir-se a la reacció dels familiars i simpatitzants dels presumptes agressors de les víctimes del cas d’abusos sexuals a menors de Burjassot.

I és que, cal recordar que després que la decisió judicial ordenara l’ingrés a la presó dels cinc presumptes autors, aquests van ser traslladats a un altre centre i, posteriorment, posats en llibertat.

Puig ha valorat, d’aquesta manera, l’esperpèntica reacció que va causar commoció el municipi de Burjassot. No obstant això, el President ha deixat clar que cal respectar les decisions judicials però no sense emfatitzar, que en cap concepte s’han de confondre a les víctimes amb els agressors.

Cal recordar que segons els fets esdevinguts el passat 16 de maig a la vesprada quan les menors havien quedat en una cita a través de l’aplicació Instagram en una casa abandonada de Burjassot. Presumptament, un dels joves va forçar sexualment a una de les xiques que va aconseguir escapar i posteriorment van aparéixer quatre joves més que haurien agredit sexualment a l’altra.

Posteriorment es va detindre a quatre menors i a un cinqué, que van passar a disposició judicial i es va ordenar la seua ordenació a la presó.

No obstant això, van ser posats en llibertat vigilada amb allunyament per a tots els menors, cinc joves d’entre 15 i 17 anys i no el seu internament com sol·licitava la Fiscalia.

EL MÉS LLEGIT

Detinguts dos menors més per les agressions sexuals a Burjassot

La Policia Nacional ha detingut a dos menors més per la seua presumpta implicació en l'agressió sexual ocorreguda a Burjassot

Els contagis de covid es dupliquen i els morts es disparen en la Comunitat Valenciana

Sanitat ha notificat 8.789 nous positius i 18 nous morts per coronavirus

Es deixa oblidat la bossa després de ser sorpresa intentant robar en un comerç de Petrer

Va ser el propietari de l'establiment, situat en el barri de la Frontera, qui va donar avís a la Policia Local que va traslladar a les seues patrulles al lloc

Mor Eduardo Mena als 56 anys, l’entrenador personal dels famosos

David Bisbal, Rosa López, David de María o Juan José Padilla, han sigut alguns dels seus clients més destacats