Quatre homes entren a furtar a la tenda Apple al centre de València

Compartir:

En la matinada del dilluns 11 de desembre, quatre homes encaputxats assaltaren la tenda Apple del carrer Colom al centre de València. Els assaltants furtaren vora 50 telèfons iPhone, després de trencar la porta d'entrada de cristall, a colps. Els telèfons estan valorats en més de 25.000 euros, tot i que estos no podran vendre-los, ja que es tractaven de mòbils d'exposició, i estan inutilitzats de fàbrica.

Assalt de matinada

A la una i mitja de la matinada del dilluns, va ser l'assalt a la coneguda tenda del centre de València, que destaca pel seu alt preu de tots els seus productes. Els quatre homes que utilitzaven un Renault Megane de color roig, pujaren a la vorera i ràpidament trencaren la porta de cristall d'accés a la tenda. Els delinqüents buidaren les primeres quatre taules de la tenda, en tallar els cables de seguretat que els mantenien ancorats.

Les primeres alarmes

Un taxista que passava en eixe mateix moment pel carrer Colom, i una netejadora que treballava en un edifici pròxim a la tenda Apple, donaren l'alarma a la Policia Nacional i Local, que ràpidament es mobilitzaren al lloc dels fets. Cal recordar que els productes no podran ser venuts, ja que Apple els desactiva per evitar que siguen furtats i puguen traure profit.

  

  

Els assaltants van ser vistos per última vegada a l'A-3 a l'altura d'Utiel, a més de 200 quilòmetres hora segons la Guàrdia Civil. La investigació es troba ara mateix, en mans de la Policia Nacional que pensa en la hipòtesi que podria tractar-se d'un grup mobilitzat des de Madrid, per realitzar només este atracament.

EL MÉS LLEGIT

El Govern espanyol va invertir 4,2 milions d’euros en l’aplicació Radar Covid

L'APP només va registrar un 1% dels contagis per coronavirus a Espanya i deixarà d'actualitzar-se després de dos anys

Un menor escanyat en un col·legit pel repte viral de “mataleón”

El xiquet va acabar a l'hospital i el centre adverteix als pares del perill d'aquesta pràctica que circula per les xarxes socials

En llibertat, els menors detinguts per la presumpta violació grupal de Vila-real

Pel que sembla la decisió la va adoptar el diumenge el jutjat de guàrdia de Castelló, en substitució del jutjat de menors, segons han informat els serveis informatius d'À Punt

La UE demana aïllar a les mascotes dels positius per la pigota del mico

L'ECDC adverteix que, si la malaltia es transmet als animals, podria convertir-se en "endèmica" a Europa