Quines són les millors i les pitjors pastes de dents del mercat?

Compartir:

Netejar-se les dents és un hàbit que pràcticament fa tot el món durant dos o més vegades al dia, encara que els dentistes recomanen que es faça després de cada menjar. Les televisions van plenes de dentifricis «recomanats» per molts dentistes en els anuncis de televisió i això ens genera molts dubtes a l'hora d'escollir-ne un. L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha fet una llista en la qual avalua la relació qualitat-preu de diverses marques de pasta de dents, una anàlisi que ens ajudarà a escollir a l'hora de decidir sobre la nostra higiene i salut bucal. Així doncs, segons este informe, les cinc millors i cinc pitjors que podem trobar fàcilment al mercat són les següents:

 

1. Sensodyne: segons la llista, Sensodyne 'Protección Total' és la millor pasta de dents que es pot trobar al mercat, per la seua eficàcia anticàries i antibacteriana, i pel nivell d'abrasió, que si fora massa alta, podria perjudicar l'esmalt de les dents. Encara així, l'OCU considera que el disseny del tub i el preu es podrien millorar.

 

2. Auchan: la marca blanca dels supermercats Alcampo oferix una pasta de dents de qualitat i amb una molt bona relació qualitat-preu, i valoren especialment l'eficàcia i la protecció contra les càries, malgrat que segons la llista podria millorar l'etiquetatge, ja que en l'envàs falta informació.

 

3. Deliplus: la marca blanca de Mercadona també es troba entre les millors, per la seua bona relació qualitat-preu, la seua eficàcia i el bon gust que té.

 

4. Binaca: segons l'OCU, esta pasta de dents destaca per la seua protecció contra les càries i els seus nivells d'abrasió que permeten protegir l'esmalt de les dents i mantindre la lluentor.

 

5. Colgate: esta famosa marca de dentifrici es troba en el cinqué lloc de la llista, i valoren positivament el gust, la facilitat que oferix el tub per extreure tot el producte i el nivell reduït d'abrasió.

EL MÉS LLEGIT

Aitana Mas, en contra de la gestació subrogada: ‘A Espanya no es permet comprar xiquets’

La vicepresidenta del Consell recorda que hi ha altres opcions per tindre una família com l'adopció i que hi ha 4.000 xiquets i xiquetes dins del sistema públic valencià

Ford rebaixa l’edat de prejubilació als 55 anys per a l’ERO d’Almussafes

La multinacional també planteja indemnitzacions de 45 dies per any, però els sindicats reclamen ampliar la proposta i exigeixen abaixar l'edat de prejubilació per a més sortides voluntàries

Una dona amenaça de cremar-se a l’estil bonze si no li donen un habitatge a Alacant

La dona està a punt de ser desallotjada del local on viu i exigia que se li lliurara un habitatge

La Fira de les Comarques reuneix propostes turístiques per a tots els públics a la plaça de Bous de València

El certamen anual de la Diputació, que apropa als visitants de forma gratuïta l'oferta turística de tota la província, se celebra des d'este divendres fins diumenge que ve