Un restaurant de Cabanes s’incendia i resulten ferits dos treballadors

Compartir:

Este matí, al voltant de les 11.20 hores s'ha produït un incendi en un restaurant de la localitat de Cabanes, a la Plana Alta. Es desconeix l'origen del foc fins ara, però en eixe moment, el restaurant estava obert amb els seus treballadors dins. Per tant, s'ha alertat al Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) que ha mobilitzat fins el lloc del sinistre una unitat del Suport Vital Bàsic (SVB) per atendre els ferits així com una unitat del Consorci Provincial de Bombers. Els Bombers han apagat el foc per complet minuts després i l'equip sanitari ha hagut d'assistir a una dona de 38 anys i a un home de 49 per inhalació de fum els dos. Posteriorment han sigut traslladats al centre de salut de Cabanes.

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones