Desmantellen un grup criminal dedicat al robatori en 38 cases de Bétera

Un dels lladres es menor d'edat
Un dels lladres es menor d'edat

 

La Guàrdia Civil ha desmantellat a un grup criminal implicat en 38 delictes de robatori amb força en diferents cases de la localitat de Bétera, en la comarca del Camp de Túria (València).

 

Des d’el mes d’agost passat les autoritats es trobaven investigant diferents fets relacionats amb robatoris amb força en domicilis d’este municipi. Per este motiu, l’Institut Armat va iniciar un operatiu amb l’objectiu de poder identificar i detindre als presumptes autors dels robatoris.

 

Els ara detinguts entraven pel garatge en horari nocturn i, mitjançant la manipulació de les portes d’accés perimetrals, accedien i robaven en les cases del municipi de Camp de Túria.

Un dels detinguts és menor d’edat

Davant indicis que estes persones pogueren estar en possessió d’armes de foc es va sol·licitar al Jutjat el registre de les seues cases. En els dos registres duts a terme els agents van confiscar dos armes de foc curtes i set armes curtes simulades, peces de ciclomotors, bicicletes robades i material electrònic.

 

Per tot això es va procedir a la detenció de cinc xics de nacionalitats espanyola i uruguaiana, 4 d’ells d’edats compreses entre els 19 i 24 anys i un d’ells menor d’edat.

 

Estes persones se li atribuïxen els delictes de robatori amb força, furt, atemptat i amenaces a agents de l’autoritat i tinença ilicita d’armes
Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 6 de Llíria.